Ya siz kusura bakmayın esas, buna benzer çok mesaj gördüm son zamanlarda da saçma geldi. Biri de VX80 arıyorum satan bana yazsın yazmış. Tok satıcı olur da tok alıcı olmaz gibi geldi bana ondan ters geldi ;D ;D ;D ;Dyasamay' Alıntı:sayın arkadaşlarımızdan birisi yazmış " bud ayeni çıktı satacak adam neden arasın diye" kendinie göre haklı olduğu yönler olmakla birlikte ben binek aracımı hiç aklımda yokken ilan filan vermeden sattım. bir tesadüf sonucu o nednele belki ilanlara koymayan ama arabasını satmak isteyen birileri olabilir düşüncesiyle böyle bir ilan paylaşıyorum ne olur kusura bakmayın...
Sen satsana abi? ;D ;D ;D ;DMKG' Alıntı:0 541 351 20 33 Ercan Süzer i ararsanız size yardımcı olbailir,
umutcelikel' Alıntı:Sen satsana abi? ;D ;D ;D ;D
Maliyetine ;D ;D ;D
(Maliyet=160.000 TL) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Yanlış anlamayın Mustafa Kemal Abinin aracının maliyeti cidden o civarlardadır, o sebeple espirik yapayım dedim. Hayırlı alışverişler dilerim size.yasamay' Alıntı:DEĞERLİ GEZENBİLİR ÜYELERİ, BEN ABARTMAMAK KAYDIYLA DEĞERİNİ VERİP ALMAK İSTERİM. HİÇ BİR ALIŞVERİŞİMDE KARŞI TARAFI KANDIRAYIM, DEĞERİNDEN DAH AAŞAĞI ALAYIM DİYE DÜŞÜNMEDİM. SANA YARAR BU ARABA DÜZGÜN DİYECEK BİRİLERİ VARSA ARACINI SATMAYI DÜŞÜNEN BİRİLERİ , BENDE ALICI SIFATIYLA BURADAYIM.
yasamay' Alıntı:her halde kimsede temiz deender yok.....