LR Defender Arıyorum, Temiz Aracı Olanlar ve Satmak İsteyenler Lütfen İletişim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasamay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,214
Ynt: LR Defender Arıyorum, Temiz Aracı Olanlar ve Satmak İsteyenler Lütfen İletişim

önder bey sizin aracınız inceledim. araç güzel , kasa çok düzgün. ben üniveristede çalışıyorum, dışarda da ek ticaret yapıyorum inanın hiç vaktim yok sanayi işleriyle uğrasacakbir dakıma yok desem inanırmısınız? . sizin aracın 5000-6 000 tl daha harcanıp mükrmmrl bir araç olacağını biliyorum. ama benim bunu yaptıracak ne zamanım var nede tanıdığım usta. ben konyadayım

cep numaram 05326183686 , defender konusundas uzman bir şekilde toplanmış muayar dizel bir aracı alıp bu işi bitirmek istiyorum...

ilgilenen herkese başta moderatörlerimiz olmak üzere çok teşekkür ederim. inş<ll<h kony< off road grubunu ben kuracağım..

Etiketler

Ynt: LR Defender Arıyorum, Temiz Aracı Olanlar ve Satmak İsteyenler Lütfen İletişim

TURGAY BEYİN TELEFONUNA ULAŞILAMAYOR YARIN YİNE ARAYACAĞIM.

BARIŞ BEY ARABANIZA SARKIYORUM ALENEN BİLGİNİZ OLSUN....

arkadaşlar 200 tdi ile 300 tdi arasındaki fark nedir?

HANGİSİ TERCİH EDİLİR? VE NEDEN? YAKIT TÜKETİMİ / PERFORMANS OLARAK MI DEĞERLENDİRMEKLAZIM...

sona gelmek üzereyim. inşallah şekillendi ha gayret az kaldı...

Ynt: LR Defender Arıyorum, Temiz Aracı Olanlar ve Satmak İsteyenler Lütfen İleti

Merhaba
Kullanmayi dusunerek topladigim aracimi ihtiyacim oldugu icin satiyorum
Eger ilgilenirseniz, linke bakabilirsiniz
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59106.new#new

Aracin toplanma asamalarini garaj bolumunde gorebilirsiniz. En cok goruntulenenlerden kolayca bulabilirsiniz.

Dedigim gibi tekliflere acigim.

Hasan Bayramoglu
0532 326 8183

Araç çok güzel, diyecek tek kelime var o da ancak mükemmel olur. ancak benim bütçemi paylaşmştım daha önce. o nedenel keşke alabilsem aracınızı...

Ynt: LR Defender Arıyorum, Temiz Aracı Olanlar ve Satmak İsteyenler Lütfen İleti

yasamay' Alıntı:
Araç çok güzel, diyecek tek kelime var o da ancak mükemmel olur. ancak benim bütçemi paylaşmştım daha önce. o nedenel keşke alabilsem aracınızı...

Tesekkurler.

Yapimi 1 sene surdu cok ugrastik, emek ve para harcadik ama saglik olsun.

Simdiki aklim olsaydi iyi toplanmis bir defenderi pazarlik yaparak alirdim. Cunku evdeki hesap carsiya uymuyor. :smiley:

Sitede cok guzel olanlar var muhakkak bulursunuz. Fakat hangi defendere bakarsaniz bakin almadan once aracta gordugunuz eksikleri iyi listeleyin bunlari parcacilar ve ustalardan fiyat alarak maliyet hesabinizi yapin buna gore aracinizi alin derim.

Hayirli alisverisler.
Insallah gonlunuze gore bir defender alirsiniz.

hfb44' Alıntı:
Tesekkurler.

Yapimi 1 sene surdu cok ugrastik, emek ve para harcadik ama saglik olsun.

Simdiki aklim olsaydi iyi toplanmis bir defenderi pazarlik yaparak alirdim. Cunku evdeki hesap carsiya uymuyor. :smiley:

Sitede cok guzel olanlar var muhakkak bulursunuz. Fakat hangi defendere bakarsaniz bakin almadan once aracta gordugunuz eksikleri iyi listeleyin bunlari parcacilar ve ustalardan fiyat alarak maliyet hesabinizi yapin buna gore aracinizi alin derim.

Hayirli alisverisler.
Insallah gonlunuze gore bir defender alirsiniz.

Sizin aracı görünce gerçekten içim gidiyor, yapım aşamasını sayfa sayfa okudum, paraya değilde emeğe değer biçmek zor. DEFENDER aşığı olarak her an alamya hazır biriyim sizin aracı bende ama, malesef o kadar bütçe bende de yok.

Biliyorum kendim yapmaya kalksam bu fiyatlara mümkğün değil yapamam, bende ki olan DEFENDER dan biliyorum herşeyi, bende satıp yine bir DEFENDER alacağım, ama malesef sizin yanınıza yaklaşamam gibi geliyor bana.

Selamlar.

22000 tl civarında param var . çok zorlayarak . sizin araçlarınzı bence 40000 tl hak ediyor bu raçları toplamak çok zor bunu tahmin eebiliyorum. çok zevkli araçlar olmuş....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler