LR Defender Arıyorum, Temiz Aracı Olanlar ve Satmak İsteyenler Lütfen İletişim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasamay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,214
Ynt: LR Defender Arıyorum, Temiz Aracı Olanlar ve Satmak İsteyenler Lütfen İletişim

Bu ilana bakmışsındır muhakkak ama yine de yazayım dedim: Serhat ile yaklaşık aynı dönemde almıştık araçları, model yükseltmek istiyor, konuşmuşsunuzdur herhalde.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66373.msg790696#msg790696

Umarım, hayalindeki Defender'a en kısa zamanda kavuşursun.

Barış

Etiketler

Ynt: LR Defender Arıyorum, Temiz Aracı Olanlar ve Satmak İsteyenler Lütfen İletişim

Ararsanız yardımcı olabilirim. Yada siz Tel no belirtiniz.
0 532 374 52 62

değerli gezen bilir üyeleri. tahmin ettiğim gibi defenderi olan satmıyor, olmayanda almaya çalışıyor. benim bu dünyada defenderim olmayacak. bizim ümitler gelecek yıla kaldı....

:smiley:)))))))) ::smiley:

:p
:eek:

suyabatmaz kardeşim versene senin şu aleti...

yasamay' Alıntı:

benzinli alıp V8 motor takmayı düşünürsen ilanıma bak bence ;D madem bütçe 20-23 arası çok rahat gürleyen bir canavar yaptırabilirsin benim aracı :smiley:

Ben Bora'nın aracını da ciddi olarak düşünün derim. Temiz bir Defender idi zaten, Borada çok iyi baktı O araca. murat

ayt07' Alıntı:
Ben Bora'nın aracını da ciddi olarak düşünün derim. Temiz bir Defender idi zaten, Borada çok iyi baktı O araca. murat

plakası yeter ;D iyi yıllar :smiley:

bora bey ne istiyorsunzu hadi hayırlı olsun diyelim şu aileyede benide alın. defenderci olmak istiyorum....

Hazırda satılık V8 mevcut 140,000 km de. 130 model HCPU

Tdi yada düz dizel olacak illa defender olacak illa illa illa........

ben vereyim bari benim arabayı , gerçi hem malum sitede hem burada var ilanım , gördünüzde beğenmediniz mi acaba ?

88 model düz dizel , orjinal hidrolik direksiyon , sıfır boya , çürük çarık zart pırt hiçbirşey yok , aracım istediğiniz zaman marşa basıp gitmeye hazır , ben öyle pek allayıp pullamadım diye çok göze batmıyor ama sizede 6000 tl bütçe bırakıyorum , keyfinize göre yaptırın diye , bu araç için iki araç parçaladım ben , isteyene araçların parçalanmış fotoğraflarınıda gönderebilirim.son söz araç sade ama sağlam .

aracı bu haliyle 16.000 tl son rakam olarak veriyorum . 5-6 da siz harcayın bu araç canavar olur , zaten bir iki ay daha satamazsam ben yapacam bu masrafı .

linki de vereyim .

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64470.msg764985#msg764985

yasamay' Alıntı:

Yasamay Kardeşim,

Bizim araçlarımıza sarkmaman için; ilan öneriyorum, telefon yazıyorum, yine de sen benim aracımı istiyorsun? :D :D :D

Sana telefonunu yazdığım, Mehmet'i sen bir ara derim. Bir de konuştun mu bilmiyorum ama linkini verdiğim Serhat'la (Sertem41) bir buluş, onun aracını bir incele derim ben.
Gezenbilir'den kendine uygun Defender bulamazsan, hakikaten başka yerden bulamazsın ( bulursun da, onlar da artık Defender değildir ) ;D

Senin için ilan bakmaya devam edeceğim, buldukça buradan haber veririm.

İyi seneler,
Barış

Hah işte bak,

Ben cevap yazana kadar, karakoosh'un 2.5 düz dizeli var? Bora'nın benzinlisi var?
Yasamay, sen Gezenbilir anasayfa'daki, ilan panosu'ndan, vasıta bölümünü inceliyorsun değilmi?

siz benim ilanı komple inceleyin lütfen. size herşeyiyle 14.500 ye olur.(taşıt pulu bana ait) v8 defenderacidden son noktadır araştırın ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59683.80

BORA bey sizin aracınzı benzinli değil mi;? bir yanlıoş anlama olmasın ben ilandan benzinli gördüm. Bakın ben dizel sesini seviyorum o nednel aracın dizel olması gerek şart . ilginiz için teşekkürler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler