LR Defender den sulama aracı olurmu,yaparsan pekala olur:)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,221

dalyan

Zirve
Merhaba;
Ambulans kasa defenderime çiftliğimde yalaktan su çekip fidanlarımı sulamak için kendimce düşündüğüm projemi sizlerle paylaşmak istedim.
1 tonluk galvenizden tank yaptırdım ilk önce,sonrasında basamak yerine kafes yaptırıp su pompasını seyyar olarak yerleştirdim ve sonuç.

su1.jpg

su2.jpg

su3.jpg

bhc2.jpg

bhc1.jpg

Etiketler
Ynt: LR Defender den sulama aracı olurmu,yaparsan pekala olur:smiley:

1 ton yükle bile sekiyor arazide yani :smiley: Maşallah. Güzel proje güle güle sıkıntısız kullanın...

Bu arada manzara hoş

Bende diyordum nereye kayboldu bu Ertan diye, meğerse ilginç projeler peşindeymiş. Helal olsun sana, tebrik ediyorum.

Kolay gelsin.

N5K3G' Alıntı:
1 ton yükle bile sekiyor arazide yani :smiley: Maşallah. Güzel proje güle güle sıkıntısız kullanın...

Bu arada manzara hoş

1 ton yük az bile geliyor,çekme kapasitesi 3,5 ton.
Bu yükle dahi batak sayılabilecek arazide zorlanmadan 4 çekerle ilerledi.
İyi dilek ve temennileriniz için teşekkürler.

sertem41' Alıntı:
Bende diyordum nereye kayboldu bu Ertan diye, meğerse ilginç projeler peşindeymiş. Helal olsun sana, tebrik ediyorum.

Kolay gelsin.

Serhat merhaba dostum,
Bir yere kaybolmuş değilim,ara ara buralardayım:smiley:
Aslında bu proje sonradan çıktı ortaya iyide oldu:smiley:
Tank seyyar toplam 5 dakikada eski haline dönüyor araç,
İyi dilek ve temenniler için teşekkürler.

dalyan' Alıntı:
Serhat merhaba dostum,
Bir yere kaybolmuş değilim,ara ara buralardayım:smiley:
Aslında bu proje sonradan çıktı ortaya iyide oldu:smiley:
Tank seyyar toplam 5 dakikada eski haline dönüyor araç,
İyi dilek ve temenniler için teşekkürler.

Kolaylıklar diliyorum sana, özlettirme kendini çok fazla, ara sıra selamlaşalım hiç olmaz sa.

Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR