Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gokdogan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 88
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,960
Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

çok teşekür ederim arkadaşlar. şimdi aracı tanımakla meşkulüm her türlü td5 bilgisine ihtiyacım var. tecrübe bilgi, öneri.
bu aracın yağ ölçüsü nedir. hangi marka önerilir. marka yazmaya müsaade yoksa numarası vb verebilirmisiniz.
bir diğer husus aracı birden hızlandırdığım zaman sanrufun oralarda sanki su varmış gibi (yada vardır. )su akıntı sesi duyuyorum. neresine bakmalıyım
şimdiden katkılarınız için teşekkür ederim. kulüp kartı vb.. hepsine varım. bu aslanla neler yapılır neler..
 

Etiketler
Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

hayırlı olsun güle güle kazasız belasın kullanın inşallah
bir çok insanın hayali olup da almaya cesaret edemediği araçtır disco
ne mutlu size
 

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

mümin bey çok teşekürim. tesbitiniz çok yerinde cesaret edememek gerçektende. önceki aracım Suzuki idi aslında onuda alırken cesaret edememiştim.bu da öyle bişey. fakat evet alıyorum dediğimde çok tereddütüm halada var fakat inanın değiyormuş buda velevki tereddütünüz kaygınız gerçek olsun. ne çıkar ki. en fazla bir kaç kez servise ustaya vb gidersin ben bunu göze almıştım.kafamda belli bir bütçe ayırdım on yaşındaki arac için. td5 i almaya karar verirken yukarda bir arkadaşın yorumundan da katkı aldım. servise gidince passattan daha masraflı değil diyordu. inşallah doğru ustalar doğru servisler, doğru insanlara ras gelirsem ne iyi.
bu arada sizin araçta Suzuki galiba. oda kendi konsepti içinde harika bir araç
selamlar.
 


Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

deyilmi ya unuttum fotoi işini. yakında biraz çekerim, erciyese falan gideceğim standar haliyle neler yapıyormuş bi bakacağım. o zaman yüklerim inşallah
selamlar
 



Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

inanın disco konusunda çok isteyip de bir türlü cesaret edemeyen o kadar çok insan var ki
dışarıdaki görmüş olduğunuz yerden yüksek 4x2 araçlara binen insanların bir çoğu sizin yaptığınızı yapmak ister ama işte o cesareti az kişi gösterir.
evet bende de daha önce suzi vardı çok keyifli kemikli sağlam ve sınıfında lider bir araç fakat bagaj ve iç hacim konusunda biraz küçük gelmeye başladı ve değiştirme kararı aldım ve yollarımızı ayırdık.

bakalım bende sizin yolunuzdan gitmek istiyorum ama çok yorulmamış ağır arazi şartlarında zorlanmamış yukarıdaki arkadaşın gibi sanatçıdan temiz bir disco bulabilirsem neden olmasın :smiley:

fotoları eklerseniz bizim gibiler için yol gösterici ve cezbedici olacaktır :smiley:

tekrar hayırlı olsun kazasız belasız mutlu mesut kullanın inşallah.
sağlıcakla
 

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

çok yoğunum inşallah bir iki gün içinde ekleyeceğim hem aracın işlerini hemde araç takibinden dolayı biriken işlerimi hallediyorum. bu arada aracımı anlamaya çalışıyorum. merak ettiğimi burada formada ustalarla paylaşıyorum. bütün bunları burada paylaşacağım
 

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

Buda benim yeni aracım. Nasip olursa daha sonra yeni resimler ekleyeceğim

DSC 0311


DSC 0313
 

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

model km kaza boya ? ve en önemlisi fiyat bilgisi sormuşum ama atladiniz sanirim
 





Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

kusura bakmayın .Aynen dediğiniz gibi gözümden kaçmış. sizleri unutmadım. buradaki arkadaşların yönlendirmesi çok faydalı oldu. arcı almamda.
şu sıralar aracı takip ediyorum. yeni edindiğim arkadaşıma ısınmaya çalışıyorum. devasa bir şey. çok kompleks bir makine Suzukiden sonra. şaşkın durumdayım aslında.
229 000 km
bir kaç parça boya,
2003 model
fiyat 47.500
selamlar
 


Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

bu araclarin kucuk hasar tutarlari bile yuksek olur ornek giderken trafikte ondeki arabaya vursaniz 2 far bir panjur tampon heralde 10bin lirayi bulur hatta belkide gecebiir diye tahmin ediyorum
 

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

aynen dediğiniz gibi benim suzukide bile hafif tampon çamurluk far 10 u bulmuştu şimdilik memnunum. salı günü servise gideceğim genel kontrol ve bir de aracı hareket ettirmeye başlayınca hafif bir uğultu sesi duyuyorum onu göstereceğim. tatmin olmazsam yarı yıl tatilinde ankaraya gideceğim tavsiyeniz üzerine. hayırlısı inşallah.

bu aracı standart hali ile kullanacağım performansına hayran oldum diyebilirim. bu gün şehir dışı bir piknik alanına gittim
bir saatlik bir yürüyüş, tırmanış tepesi vardı. oraya tırmandım indim. inerken de çıkarken de özelliklerini gördükçe taktirimi gizleyemedim
 



Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

suzukide bile hafif tampon çamurluk far 10 u bulmuştu

Geçen başka bir forumda okumuştum, tartışıyorlardı neden bu suzuki parçaları pahalı (sanırım mekanik aksamdan bahsediyorlardı, motor da olabilir tam hatırlamıyorum), muhabbet geyik noktasına vardığında şu sonuca varmışlardı: pejo'nun parçalarını üzerinde pejo yazan kutulardan çıkarıp suzuki yazan kutulara koymak masraflı oluyormuş, işçilik farkı var....
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,438
Mesajlar
1,517,965
Kayıtlı Üye Sayımız
172,091
Kaydolan Son Üyemiz
Engin Koygun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst