New Life Mimarlık
Senaryo güzelse çekerim :)
Arkadaşlar herkese merhaba dün itibariyle zj aracıma kavuştum ama bundan sonrası hep deneme yanılma yoluyla artık sizlerin birikimlerinize yardımlarınıza ve tavsiyelerinize çok ihtiyacım olacak
Araçta kit var mı acaba ?
Get koymuşlar 11.5 cm geliyor ! Eger resimlerdeki yükseltme kitiyse geti iptal etmek istiyorum ama getleri sökünce başka bir şeylerde tadilat gerekecek mi acaba ?
Şnorkel var ama galiba aktif değil sizin fikriniz nedir ?
Araba şuan çok geziyor 50 km hızı geçmek mümkün değil satıcı dediki salıncak burçlarının değişmesi gerekiyormuş ondan geziyomuş bana da sanki o getlerden geziyomuş gibi geldi siz nedersinşz ??
Arabam giderken km sayacı. Çalışıyor ama hızbçubugu yukselmiyor sebebi ne olabilir ?
Bir de resimlerde varbyine direksyonda amortisör sistemi mi var ?
İlgilenecek olan cevap verecek olan herkese şimdiden çok teşekkürler
Araçta kit var mı acaba ?
Get koymuşlar 11.5 cm geliyor ! Eger resimlerdeki yükseltme kitiyse geti iptal etmek istiyorum ama getleri sökünce başka bir şeylerde tadilat gerekecek mi acaba ?
Şnorkel var ama galiba aktif değil sizin fikriniz nedir ?
Araba şuan çok geziyor 50 km hızı geçmek mümkün değil satıcı dediki salıncak burçlarının değişmesi gerekiyormuş ondan geziyomuş bana da sanki o getlerden geziyomuş gibi geldi siz nedersinşz ??
Arabam giderken km sayacı. Çalışıyor ama hızbçubugu yukselmiyor sebebi ne olabilir ?
Bir de resimlerde varbyine direksyonda amortisör sistemi mi var ?
İlgilenecek olan cevap verecek olan herkese şimdiden çok teşekkürler