KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arazi şanzımanı müşürü orta konsolu sökün konsul cıkardıktan sonra arazi vites kolalarının körük kapaklarını sökün müşürü şanzıman üzerinde göreceksiniz
dursun ustam cok tesekkur ederim kendi cabalarımla birsey yapmaya calısıyorum ses yalıtımı ıcın aracın altına bituseff vs.. bı uygulama yapıyım dedim siteden cok faydalanıyorum herkese cok tesekkurler .hazır komple sokmusken bu neden yanmıyor dıye merak ettim..dogru anladıysam vites lerin oldugu yerde konsolun hemen altında ...cok tesekkur ederim peki bu yanmayısının sebebi musurun bozuk olması olabilirmi.bunu nerden anlayabilirim yada benim yapabileceğim bırseymidir.
Şamandıra arka koltugun altındaki sac bölümü sökün şamandırası ve deposu orada arazi müşirine iki kablo girer kablolar yerinde takılıysa ve yanmıyorsa iki kabloyu cıkartıp bir birine degdirin kontak acıkken göstergeyi kontrol edin yandıgını görürseniz müşür bozuk eger yanmazsa gösterge lambasında yada tesisatta bir sorun var demektir ozaman bir oto elektirikcisi size yardımcı olur
Tüm modellerde var eski modellerde ikik ışık vardır yuvarlak göstergelerin altında birii hidrolik eksik oldumu yanar sarı olan arazi vitesindeyken yanar
herkese hayırlı aksamlar ..ustam senı cok rahatsız ettim ama ben konsolu soktum dediğn yerde vitesin altında kabloyu buldum ancak ..bu aracı ben yeni aldım tam olorak eskı sahıbının ne yapıp yapmadıgını bilmiyorum.
şu arazi kablosu musuru hakkında vitesin altında kablo var ucunda da sigorta gıbı bırsey var ucu bantlıydı bu bır yere takılı olması gerekmiyormu bostaydı bu kablonun ucunu yada neyi nereye baglıycam resmini cektim gönderebilirsem bı fıkır verır yardımcı olursanız cok sevinirim.
cekebildiğm kadarıyla resimleri gonderiyorum.sokunce bu halde buldum.bu kabloyu nereye nasıl takıcaz