Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mahmut Şevket Paşa Köyüne Off-Road Gezisi (24 Nisan 2009)
Ynt: Mahmut Şevket Paşa Köyüne Off-Road Gezisi (24 Nisan 2009)
İyi bir tecrübe olmuş sizin için.Kurtarma videolarının sonundaki yazıya ilaveten.Tek araç araziye çıkılmamalı yı eklemek istiyorum.
Paylaşımınız için teşekkürler.
yuysal' Alıntı:
İyi bir tecrübe olmuş sizin için.Kurtarma videolarının sonundaki yazıya ilaveten.Tek araç araziye çıkılmamalı yı eklemek istiyorum.
Paylaşımınız için teşekkürler.
her gezi bir tecrübedir tabi,paylaşım için teşekkürler.. ama ben ancak 6. video da anladım ne olup bittiğini,ben zannettim arabanın altına bir hayvan kaçmış da onu kovalamaya çalışıyorsunuz ,meğer araba batmış; hiç te yazıları okumuyorum,defenderin batma ihtimali yok ya bana göre ;D ;D, ama son videoda anladım ne olduğunu tekrar teşekkür ederim paylaşım için...
iltifat için teşekkürler ,
bizde neye uğradığımızı anlayamamıştık ama güzel gezi oldu.
Ümit böyle aktiviteleri hiç sevmezken, şimdi hafta sonu yine gidelim diyor. ;D ;D
tabi kanına virüs bulaştı bikere,kurtulamaz artık,enson duyduğumda altındaki binek arabayı satıyordu
biz bu hafta sonu cuma veya cumartesi yine gideceğiz,gelmek isteyen varsa konuya yazsın veya özel msj atsın. Beykoz tarafında olucak.
''ha bide vinci olanları aramıza almıyoruz '', hemen kendini çamurdan çıkarıyorlarda ;D ;D ;D
şaka bi yana herkes gelebilir