Meriva ile Takaslayacak 4*4 Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,666

karakoosh

Kamp III
Yer
İZMİR
Merhabalar ; 2004 model opel meriva 1.6 essentia easytronic aracımı modelli (en az 98 model -2007 model arası) arazi aracı ile takas etmek istiyorum.aracım 80bin km de abs eps klima easytronic yani hem manuel hem otomatik kullanılabilen bir araçtır,aradığım araç otomatik olursa çok daha iyi olur , max 3 lt motora sahip olacak ideali 1.8 -2.5 lt , isteyene 88 def 110 5 kapılı aracımıda takaslayabilirim .

Etiketler
Ynt: Meriva ile Takaslayacak 4*4 Arıyorum

İyi satışlar.Fiyat nedir?
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30341.0

Önder selam.
Her iki aracının da bir kaç fotoğrafını koyabilir misin? bir de aradığın araç dizel mi, benzinli mi? ne tür araçları takasa kabul edeceğini de belirtebilirsen, faydası olur kanısındayım.
teşekkürler.

merhabalar , defenderin durumu oldukça kötü sanırım onu kendim adam edeceğim, merivanın fotoğraflarını eve geçince koyarım.renk şimşek grisi , 80bin civarında atiker sıralı sistem var .
aradığım araç suv sınıfı olabilir , motor 4 silindir ufak olduktan sonra benzinli yada dizel farketmez.gönlümde ml230 var ama malum türkiyede çok fazla bulunmuyor.disco 1- 2 olur.toyota var rav4 2001 model otomatik avatarımdaki araç oda bana ait çok memnunum yeni kasa rav4 olur.hatta bu rav4 ü de takasa verebilirim.otomatik vites lpgli çeki demiri sanroof ;
özet olarak elimde 3 adet araç var;
1-2004 meriva easytronic 80binde
2-2001 rav4 otomatik 165binde
3-1988 def110 manuel Allah bilir kaç binde :smiley:
bunlardan def110 nu bu haliyle kimseye satamam zaten hali hazırda 9 bine vardı harcadığım,hidrolik falan taktırdım iş inada bindi devam edeceğim,
meriva ve rav4 ü takas için kullanabilirim,
bu arada galerici değilim alakam yok hepsi kendi üzerime, kullandığımız araçlar , kelepir almadık kelepir vermeyiz :smiley:

:smiley:

elinde RAV4 varken, (örneğin) Discoyu ne yapmayı planlıyorsun? yine hafif arazi mi? yoksa Def yerine hem günlük hem de ağır arazi yapabilecek bir araç mı hazırlayacaksın?

yok rav4 ü babaya kaptırdım :smiley:
o dizel birşeyler istiyor sportage gibi ben rav4 ü severek aldıydım ona devam ederim.ağır arazi için defi düşünüyorum diğeri daha çok soft ve asfalt için sürekli aracım olacak.merivayla dağ bayır kaptırasım geliyor :smiley:

İyi günler arkadaşım 2004 model Defender 110 işinizi görür mü ? ilgilenirseniz takas yapabiliriz.

Merhaba.Nerden yazdığınızı çok merak ettik.Hangi şehir acaba?

bu meriva

1_image_for_silan_1564824.jpg

def bu ; gerçi siteyi takip edenler arabanın kusurlarını ayrıntılı olarak bilir ama :smiley:

Günaydın.Okulan dönünce ararım.

Elinizde arazide oynamak için Defender olmasaydı, benim Discosit ile Meriva'yı takas yapabiliriz diyecektim :smiley: benim araç artık standart halde olmadığı için, şehiriçi kullanımda SUV kadar rahat olmayabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR