Mersin Tepeköy Göleti Kamplı Motosiklet Gezisi (1 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bora1071 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,703

bora1071

Zirve
Yer
mersin
1 ağustos cumartesi saat 17:30 gibi havanın biraz serinledği vakit 6 kişi yola çıkıyoruz. ilk mola fındıkpınarı yaylasında verildi. burada ilhan usta kebap için gerekli malzemeleri aldı. akşam yemeği yendi ve kamp ateşi sohbetleri yapıldı; fıkralar anlatıldı. yemek öncesi erhan arkadaşımızda kampa katıldı. sabah kahvaltısı sonrası arazi yoldan aslanköy ve fındıkpınarı'nda öğle yemeği sonrasında mersin'e dönüş. işte resimler;

[/img]

kamp alanımızın güzel manzarası. gece iyi soğuktu ama mersin'in o bunaltıcı sıcaklarından sonra çok rahat uyuduk.

sabah grubumuzdaki irfan öğretmenimizin amcasında börek ve çay ile kahvaltı.

bir ara yol tarifi almak zorunda kaldık.

Etiketler
Ynt: Mersin Tepeköy Göleti Kamplı Motosiklet Gezisi (1 Ağustos 2009)

güzel kareler bora bey, offroad / offroad gezlerimiz / akdeniz bölgesiden bizim gezilere bakabilirsiniz, paylaşım için teşekkürler

baktım gezilerinize güzel geziler. elinize sağlık.

elinize saglık cok güzel gezi olmuş

Yine bir çukurova gezisi ve her zamanki gibi kebap gerçekten bütün gezilerimizde öncelik yemek
çok güzel bir gezi olmuş

TeMu' Alıntı:
Yine bir çukurova gezisi ve her zamanki gibi kebap gerçekten bütün gezilerimizde öncelik yemek
çok güzel bir gezi olmuş

ilhan ustamız var, kebabı harika yapıyor ;D 2.dürüm yenildiğinde sonra dürüm yiyenlere sorulur "fantezi yapmak isteyen var mı?" bazıları yapar ;D ertesi sabah bu enerji krosta fazlasıyla harcanır

Bora hocam süper bir gezi ve kamp ama hiç ağaç yok ve ağustos ayında çok sıcak olmadımı sizin için.

UFUKK' Alıntı:
Bora hocam süper bir gezi ve kamp ama hiç ağaç yok ve ağustos ayında çok sıcak olmadımı sizin için.

malesef gölet çevresinde ağaç yoktu. gece rakım yüksek olduğu için soğuktu aslında ama gündüz dediğiniz gibi bayağı sıcaktı. bende hata edip kışlık montu giyince biraz sıcaklamıştım ;D su geçişi yaptığımız ve suyun kaynak noktası olan yerde bayağı oyalanmıştık. yolun sonraki kısmı olan orman yollarından aslanköye ulşatığımız yolda ise güzel manzalar vardı.

Rakım yüksek olduğu zaman ağaca gerek yok,bende ağustosun 7 sinde kaçkar dağlarında,ayder yaylasına gitmiştim,4 arkadaş ve donduk soğuktan,tanırsınız belki GÖKÇEN ELBİ karadeniz seyehati esnasında tırla çarpışarak vefat etmişti benimle beraberdi ben 1 gün evveli gürcistana gitmek için ayrılmıştım onlarda istanbula dönüş yolunda samsuna vardıklarında. BMW 650 f gs ile kaza yapmıştı. :-\

evet o üzücü kazayı duymuştum :-[ tekrar başınız sağolsun diyelim.