KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
1 ağustos cumartesi saat 17:30 gibi havanın biraz serinledği vakit 6 kişi yola çıkıyoruz. ilk mola fındıkpınarı yaylasında verildi. burada ilhan usta kebap için gerekli malzemeleri aldı. akşam yemeği yendi ve kamp ateşi sohbetleri yapıldı; fıkralar anlatıldı. yemek öncesi erhan arkadaşımızda kampa katıldı. sabah kahvaltısı sonrası arazi yoldan aslanköy ve fındıkpınarı'nda öğle yemeği sonrasında mersin'e dönüş. işte resimler;
[/img]
kamp alanımızın güzel manzarası. gece iyi soğuktu ama mersin'in o bunaltıcı sıcaklarından sonra çok rahat uyuduk.
sabah grubumuzdaki irfan öğretmenimizin amcasında börek ve çay ile kahvaltı.
ilhan ustamız var, kebabı harika yapıyor ;D 2.dürüm yenildiğinde sonra dürüm yiyenlere sorulur "fantezi yapmak isteyen var mı?" bazıları yapar ;D ertesi sabah bu enerji krosta fazlasıyla harcanır
malesef gölet çevresinde ağaç yoktu. gece rakım yüksek olduğu için soğuktu aslında ama gündüz dediğiniz gibi bayağı sıcaktı. bende hata edip kışlık montu giyince biraz sıcaklamıştım ;D su geçişi yaptığımız ve suyun kaynak noktası olan yerde bayağı oyalanmıştık. yolun sonraki kısmı olan orman yollarından aslanköye ulşatığımız yolda ise güzel manzalar vardı.
Ynt: Mersin Tepeköy Göleti Kamplı Motosiklet Gezisi (1 Ağustos 2009)
Rakım yüksek olduğu zaman ağaca gerek yok,bende ağustosun 7 sinde kaçkar dağlarında,ayder yaylasına gitmiştim,4 arkadaş ve donduk soğuktan,tanırsınız belki GÖKÇEN ELBİ karadeniz seyehati esnasında tırla çarpışarak vefat etmişti benimle beraberdi ben 1 gün evveli gürcistana gitmek için ayrılmıştım onlarda istanbula dönüş yolunda samsuna vardıklarında. BMW 650 f gs ile kaza yapmıştı. :-\