Mesaj Yazdığım Her Yerden Gelen Mesajlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rechargeable Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,406

rechargeable

Kamp III
bi foruma yazsam arkasından oraya yazılan herşeyden haberdar ediliyorum. soruma cevap aldıktan sonra aynı başlıkta kendi aralarında yazışan insanların yazdıklarını sürekli mesaj var iletisiyle görmek istemiyorum. kaldırmanın bi yolu varmı.

Etiketler
Ynt: Mesaj Yazdığım Her Yerden Gelen Mesajlar

''Haber ver'' butonunu tekrar tıklarsanız haberdar edilmezsiniz. Bu buton dönüşümlü çalışır. Haberdar eder veya haberdar olmayı iptal eder..

Jeep34' Alıntı:
''Haber ver'' butonunu tekrar tıklarsanız haberdar edilmezsiniz. Bu buton dönüşümlü çalışır. Haberdar eder veya haberdar olmayı iptal eder..

Mesaj yazdığımızda "Haber ver" yerine "haber verme" yazsa ve "haber verme" ye tıklandığında "haber ver " olarak buton isim değişse(dönüşümlü) daha iyi olmazmı . Anlatabildimmi bilemiyorum ama kullanıma göre butonun ismi değişse daha iyi olur heralde
sistemde böyle bir düzeltmeye gidilebilirmi? Bence kullanıcılar için daha anlaşılır olur diye düşünüyorum.
bende baya aradım nerden değiştirebilirim diye çünkü " haber ver" şeklinde okuyunca bilmeyen insanların yanılması çok kolay.
sadece bir öneri teşekkürler

Haklısınız. Bu detayı, teknik işlerde bilgili Sedat arkadaşımızın dikkatine çekerim.

Jeep34' Alıntı:

Bunu yaptığım halde(iptal ettiğim halde) mesaj gelmeye devam ediyor,neden olabilir?

serkan şen' Alıntı:
Bunu yaptığım halde(iptal ettiğim halde) mesaj gelmeye devam ediyor,neden olabilir?
Ben de aynı sorun var. Bir türlü başaramadım haberdar edilmemeyi.

Her gün yüze yakin mesaj siliyorum. degişik konulara yazmakdan çekinir oldum açil bir çare bulunursa minnattar kalirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR