Milli Emlaktan Satılık Toyotalar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan simurg2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,046
Ynt: Milli Emlaktan Satılık Toyotalar

meraba arkadaslar toyotaların kalanını falan değil hepsini ben aldım yalnız dikkatimi çekti sitedeki bazı arkadasların benim ticaretimle ilgili ciddi ölçüde rahatsızlıkları var sanırım?

Etiketler

hayırlı olsun yanasıp 13 adet toyotayı hemde 4500cc benzinli hayırlı satışlar kimsenin ticaretinde kimsenin gözü yok gözü olan dost ahbab demeden büyük bir hırsla araçları alan arkadaşlara

ali bey fotoğraf yükleyemediğim için gönderemiyorum kusura bakmayın zannedersem vx 80 lerin muhabbat köşesinde resimler vardı aynı resimi yüklemeye çalışıyorum resim büyük diyor küçülttüm gene olmadı topiğe bakıyorum bulunca size atıcam

günaydın ali bey üsteki topikte görebilirsiniz ama malesef bizimgibi binicilere nasip olmadı ama 16-17-18-19 dan yanasıp almış

hayırlısı olsun bende çok araştırdım bu tip ihaleleri ama sonunda aracımı aldım, benimki biraz meraktan :smiley:

ali bey bende aynı şekilde yaklaşık bir yıl ihaleleri takıp ettim artık alışkanlık yaptı işyerinde bilgisayarı açınca ilk milli emlak resmi gazete tedaş kızılay ve tedaşın internet sayfalarını incelemeye çalışıyorum sitedeki arkadaşlara bir sayfa açıp takip edelim kendimize olmasada yeni arkadşlara yardımı olur dedim ama pek rağbet görmedi sebebi tartışılır bir ihale haberi alan sanki birden sır gibi saklıyor yada belli kişiler arasında paylaşılıyor tabi herkes dahil değil bu kategoriye istisnalar kaideyi bozmaz tabi ama malesef böyle bir aracı olan hemen ikinciyi alıp satar ticaret yapayım bence burası bu olaya sebeb olacak bir site değil en azından bence neyse çok konuştum şimdi üyeliğim askıya alınıp mesajlarım silinebilir. Sonuçta bende yukarda resimdeki kasadan bj75 aldım artık bende toyotalıyım darısı almak isteyen herkesin başına işlemler bitsin resimleri söyle güzelce döktürücem

hayırlı olsun aracınız, çevremizde hep duyuyoruz çok düşük fiyatlara ihalelerden araç alanları, tasiştede satılan araçların satış fiyatlarını görünce, insan düşük fiyatlara iyi araç alma hayali kuruyor, aynı zamanda bu tür ihalelerde dönen dolapları, mafya bağlantılarını anlatıyorlar, böyle olunca hayalde kalması da doğal :smiley:

İhalede tanıdığınız yoksa araç almanız zor ama şansınız varsa imkansızda deyil.Yani almayı düşündüğünüz araç,piyasada değerli olmayacak ve çok az bulunan bir modelde olmayacak.Bu malesef böyle,herkezde bilir.İçerde adamı olan,avantasını veren,aracıda,araçlarıda alır.Diğer normal yollarla alanlarsa,zaten bakım masrafları üstüne ilave olunca,yaptığı emeğin karşılığı olarak normal karla satarlar.Ama dediğim gibi bu tarz alım satımlar istisnadır.

Ali bey aslında bu tip araçlarla ilğilenen çok sayıda insan yok kamunun satığı araçlar bizim gibi meraklılara yeterde artar sebeb bu işe merakla başlayıp sonra bunda cevresindekilere ve çeşitli siteler vasıtasıyla araçlarını pazarlamak istemeleri hobi amaçlı aracı alır modiviye eder biner satarsın bunlar enfazla 10-12 aldıkları vx80 leri 20 25 satmaya çalışıyorlar aslında bu hobi umurlarında değil maksat tüketici kesime bir şekilde ulaşmak burda aracı aldığı gün satılık ilanı verenler var

tasişten bir satış bilgisi eklicektim site de sorun var, yanlış hatırlamıyorsam hasarsız 2000 üstü porado aracı 12 veya 13 bine almışlar gözlerime inanamadım link bulabilirsem eklicem

onu bulamadım ama buna bakın 13200 e satılmış

tas.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,816
Kaydolan Son Üyemiz
car3393car

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR