Milli Emlaktan Satılık Toyotalar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan simurg2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,242

simurg2

Zirve
Yer
istanbul
http://www.milliemlak.gov.tr/_haberduyuru/son_eklenen/mardin_tms_0909.pdf ilgilenenlere duyrulur bilgisi olan varsa bilgi alınır görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler

Etiketler
Ynt: Milli Emlaktan Satılık Toyotalar

1 Ekim 2009 günü sahibinden.com da Mardinde satılık 13 adet FJ ambulans ilanı çıkmış ve hemen akabinde ilan kaldırılmış. Satıcının telefonunu da bulamadım. Araçları kimin aldığını bilen var mı?

Bu araçlar ekimin dokuzunda bu ihale bağlantıları varmı bilmeme ama araçlar hakkında bilginiz varmı varsa paylaşırmısınız

Çağlar bey araç ihale tarihi 9 ekim yazıyor üstteki topıkteki araçların cuma günü satışa çıktığı söyleniyor bunlar daha satışa çıkmamış yanılıyormuyum

birde şuna şaşırıyorum bu kadar toyotacı var kimseden sesyok hayret neden acaba

Erkan bey;Çağlar beyin verdiği linki tıklarsanız araçların kabaca neye benzediğini görürsünüz.Öte yandan bu araçlardan çok olmamakla beraber zaten yürür halde olanları 8 bin tl civarlarında.Yani ihaleye gireceksiniz,kaça alacağınız belli deyil,birde sonradan ne çıkacak o hiç belli deyil.Bu araçlar devlet aracı olduğundan,kamyonet olduğundan,üzerlerinde bizlerin ihtiyaç duyacağı hiçbir donanımı olmayan boş araçlar.

Onun içindirki Toyotacı arkadaşlar pek ilgilenmiyor,sizede tavsiye etmem :D

çaglar bey cevabınız için teşekkürler araçlar banca tam kamp ve safarı aracı işin ilğinç yanı araçlar sağlık bakanlığından satılmadan birileri sahibindene ilan veriyor araçlar eğer 1995 model ise öncede dediğim gibi 6 silindir 130 bg gücündeler araçları sadece motorları için bile alınır diye düşünüyorum bu araçlarla sizin dediğinize göre sitede ilğilenen yok yada ben öyle anladım ayrıca bu araçlardan piyasada 8-9 hiç görmedim varsa lütfen bana bildirirseniz sevinirim teşekkürler

tugsan75' Alıntı:
Erkan bey;Çağlar beyin verdiği linki tıklarsanız araçların kabaca neye benzediğini görürsünüz.Öte yandan bu araçlardan çok olmamakla beraber zaten yürür halde olanları 8 bin tl civarlarında.Yani ihaleye gireceksiniz,kaça alacağınız belli deyil,birde sonradan ne çıkacak o hiç belli deyil.Bu araçlar devlet aracı olduğundan,kamyonet olduğundan,üzerlerinde bizlerin ihtiyaç duyacağı hiçbir donanımı olmayan boş araçlar.

Onun içindirki Toyotacı arkadaşlar pek ilgilenmiyor,sizede tavsiye etmem :D

Bende bu iş en güzel nasıl açıklanır diye düşünüyordum :D

http://www.sahibinden.com/1985_model_sahibinden_temiz-07WQQaXQQ15946609WQQpXQQdisplayitem

Karşınıza çıkacak araçlar bu ilandakinin benzerleri olacak fakat tek bir farkla kaç kocası olduğu belli olmayan halde. ;D

Bu arada ismim Tuğsan,mesaja başlarken ,Çağlar bey diye yazmışsınızda.

Bir de unutulmaması gereken bir nokta daha var.
Kamuda araç satılırken, sökülebilecek herşey sökülür aracın üstünden, ki kalan araçlarda kullanılsın :smiley:
En azından biz öyle yapardık zamanında

Tuğsan bey isim karıştırması için özür dilerim bu araç açık kasa kamyonet zannedersem satılacak araçlar kapalı kasa bu araçın üstündeki motor 3b değil milli emlaktakıler 6 silindir dizel 130 lük çünkü araçların 1995 olduğu yazılmış birde sizin belirtiğiniz topikteki sahra beji bj75 den piyasada yok olanda 15 den aşağı istemiyor 3b motorlu olanı kastediyorum sorularım ve cevaplarımla sizi yorduysan kusura bakmayın bu tip araç arayışı içindeyimde

Erkan Bey;Konuda şöyle bir yazı vardı sanırım gözden kaçırdınız;(arkadaşlar o arabalar fj45,ambulans kasa beyaz,3f benzinli. sahibinden.com da ilanları vardı,kaldırılmış) diye yazmıştı,Heytem bey.Birde fotoğrafını ekliyorum.Umarım detaylı açıklama yapabilmişimdir ;D

Diğer detaylar yani 1995 oldukları,dizel oldukları,şehir efsanesi. ;D

index (1).jpg

Diyarbakırda çalıştığım sürede ambulans adıyla bizde de vardı. Benzinli düz vites klimasız araçlar. Ben sevdim tam bir keçi idi. Arkada da yan oturak vardı. Makaslı konfor sıfır zevki sevene ::smiley: çok araçlardı

Doğrudur 3 kapılı arkada yan açılır kapılar var.
Mardinde özel satılık araçlardan hala bir habr yok mu.
Acaba diyorum; Ya-Nasip te olmasınlar. Ankaralı arkadaşlar biliyor mu acaba?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.