Milli Emlaktan Satılık Toyotalar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan simurg2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,246
Ynt: Milli Emlaktan Satılık Toyotalar

haklısınız geniş bagaj var.istediğiniz gibi dizayn edebilirsiniz.çokta sağlam arac ..

Etiketler

70 serisinden bazı fotoğrafları ekli bağlantıda yüklüyorum.
Çok sağlam araçlar, ancak amacınıza göre tercih etmelisiniz bunları.
Eğer gerçekten sert arazide kullanacaksanız ideal tercih ama bedelini ödemek koşuluyla.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40353.msg413719#msg413719

motorda ve yürüyende sorun yoksa alınır derim.
şunuda unutmayınki muhtemelen bu aracta devletten çıkma alınmış ve toplanmış olabilir.kim ,nasıl topladı bilemeyiz.o yüzden iyi bir toyota ustasına ki bu araclardan her usta anlamaz, iyi bir kontrol ettirmek gerekir.

simurg2' Alıntı:
çağlar bey şimdi 15000 tl alınırmı bu araç sorusu kalıyor sizce

Siz çağlar beye sormuşsunuz ama bende fikir beyan etmek istiyorum.
Bende 15 çok, çünkü aldıktan sonra iyi bir hale gelmesi içinde 10 lazım.
Her zaman toplam maliyeti göz önünde bulundurun.
Zaten alım satımlar ve nakliyeniz 1500 liraya yakın tutar (10 unun içinde bu rakamda var mesela).

arkadaşlar biz şu linkteki arac için konuşuyoruz,ihale için değil.

http://www.sahibinden.com/toyota_land_cruiser_bj75_trophy-18WQQaXQQ11612598WQQpXQQdisplayitem

O zaman iş farklı, Zaten bu aracın aşağıdaki özelliklerini ihaleden alınacak araçlara yapmaya kalksan 10 000 lira harcarsın

Hidrolik direksiyon
Disc Fren
Kilitli diferansiyel
Ön Demir
255x75x16 BF Goodrich
Çift Akü 24 Wolt
Orjinal 3B Diesel 3600cc

Boyası kaportası da hariç :smiley:

ben o yüzden diyorum ki motorunda ve yürüyeninde sorun yoksa bu ilandaki 15 e alınır.
amacada güzel hizmet eder.

ilandaki aracı sanıyorsam, fikret yeniçerioglu diye bir abimizin topladıgı araçtı ,ama şu an ilanlarda yok, pasif gözüküyor. şu anda bir fj 40 satıyor ilanlarda ilan no 11467020, çok temiz ve orjinal iki aracınıda yakından görmüştüm

Arkadaşlar ilandakı aracı sonunda aldım 1986 model bj75 3b motor ilandakı olan özeliklerden direksyonunda problem var yapılacak motor iyi durumda şanzımanda problem yok araç düzde ve rampada rahatlıkla 120km buluyor.Fikret bey aracı konusundakı eksikleri açıkca söyledi ilanda gördüğümüz gibi araraç yeni boyanmış ama kimi yerlerde atlanmış yada bilerek es geçilmiş kabarmalar var aciliyeti varmı derdesiz yok iyi bi kaportacıyle halledilir.direksyona gelince evet hidrolik ama pompasını fikret bey patlatmış sefaköyde bulup halledicez dedi kendisi araç dört dörtlük toplanmış bir araç değil ancak kaportası için en azından öyle acil olmamakla birlikte en azından sağ kapı içi sağ arka çamurluk ce sol alt eteklerinde bence yeniden elden geçmesi gerekiyor yavaş yavaş halledicem inşallah yanı bundan sonra benden kurtuluş yok yok şurası böyle burası böyle diye kafanızın etini yiyiycem (afınıza sığınarak )ilk kez bir arazı aracım oldu kusuruma bakmayın.

Hayırlı olsun,direksiyon sistemi için Bostancı sanayide KOÇ TORNA var(internetten bakabilirsiniz),bütün araçların direksiyon sistemlerini yeniliyorlar,onun dışındaki ihtiyaçlarınız için herzaman rahatlıkla yazabilirsiniz. 8)

Tuğsan bey yardımınız için teşekkürler direksonun pompası patlakmış zannedersem sefaköyden bulup takıcaz dedi aracı aldım fikret bey bir sorum daha olacak araç kapalı kasa 5 kişilik geçiyor ama arkada koltuk yok ben arkaya karşılıklı koltuk yaptım muaynede sorun olacakmı bilmiyorum ama araç ilk muaynede arka koltuksuz olarak geçmiş simdi korkum muaynede ne yapacagız

Erkan bey, hayırlı olsun. Araç tarif ettiğiniz haliyle bile sizi uzun yıllar götürür.
Diğer seçeneğe göre çok daha doğru bir karar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,816
Kaydolan Son Üyemiz
car3393car

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR