Milli Emlaktan Satılık Toyotalar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan simurg2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,246
Ynt: Milli Emlaktan Satılık Toyotalar

Resimlere dikkatle baktım araçlara benzinli diyorsanız benzinli olsun ama araçlar uzun şase bence

Etiketler

erkan bey araçlar benzinli ve boş.ön arka makas.kamp av arazi için aslında kötü değil kaya gibi arac.
ama belki birileri gözüne kestirdi hepsini kapatacak.vs..ihale kaç liradan kalacak vs.vs. çok belirsizlik var işte.
model emniyet sorgularındada 95 çıkıyor.ama unutmayalım ki bunlar muhtemelen yorgun araçlar.mardin mezralarına ,köylerine ,kasabalarına sürekli servis yapan ambulans araçlar.tamam 3binden artırmaya çıkıp 3 bine bizde kalsa .vergisi algısı ruhsatı 4-5.jant lastik,boya,döşeme, oldu 7-8.e birde motor veya şanzımanlarda süpriz çıkarsa.maliyet 10 lira.biniciyseniz uğraşacak zamanınız ve enerjiniz varsa olmaz değil.ama bu çizdiğim senaryo en mutlu versiyon.1000 km.yol gidip birçok sürprizle karşılaşılabilir. ;D enerjisi olan denesin.
ayrıca benim bulup koyduğum o fotograf, satılmayacak olan, ama aynı seriden mardin araclarının çok yaktığı için atiker tüp bağlanması hali..atiker sitesinden buldum.

aracta budur işte

Idsert75troopie01.jpg

Çaglar bey ben 1986 3b motorlu motor ve şanzımanda problem olmayan aynı kasa kaportada biraz masraf olan bir araç buldum birde karşıma bu ilanlar çıkınca ikide kaldım bulduğum araça 15000 istiyorlar sahibindende idi şu an kalkmış http://www.sahibinden.com/toyota_land_cruiser_bj75_trophy-18WQQaXQQ11612598WQQpXQQdisplayitem nedersiniz

e dediğim gibi işte.güzel toplamışlar aracı.
lastik,boya,döşeme, 3b dizel +kilitli difransiyel. (dizel+kilit farkı 5bin lira)

kilit olayı dediği şey onlere takılan hublar varya ondan teki var ama aracı 4x2 ve 4x4 ya getiriyor tam bilmediğim için yorum yapamadım araçta 2h4h birde ağir4x4 var zannedersem yardım ederseniz sevinirim

kilit olayı o değildir.

ayrıntı için:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=36040.0

genelde vitara ağırlıklı anlatılmış toyota bj 75 le aynımı acaba 2H

4H LOV 4HLOV böyle birsey var sag torpıdoda hublar aracın ön şaftın dönmemesini sağlıyor sadece heralde

erkan bey bu konu başlığında uzun ve detaylı bir şekilde anlatılmış.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1530.0

Evet ne söyleyeyim difransiyel kilidinin ne olduğunu anladık ama bj75 te olup olmadığını nasıl anlıyacaz

Devlet araclarında olmaz genelde.fiyat düşsün diye istemez devlet arac alırken.
araclar boş dediğimiz budur.elektrikli cam olmayabilir,klima yoktur,kilit yoktur..

bu araçları hiç bakmadan dahi alırım ,araçları toptan alan kişiler yada ticaret için alan kişiler boşaltıyor ankarada ,araçlar devletten çıktıgı için bakımlı oluyorlarzaten toyotayı kıramazsın normal kullanımlarda,düşünen varsa hiç kaçırmasın. elimde bunlara ayırabilecegim param olsaydı bir degil iki tane alırdım

erkan bey haber bekliyordum mardinden.
çok sağlam kaynaktan haber geldi.araclarla uğraşmaya hiç değmezmiş,çok yorgun araclar ve dediğim gibi boş araçlar.

pancarmotorcu' Alıntı:
bu araçları hiç bakmadan dahi alırım ,araçları toptan alan kişiler yada ticaret için alan kişiler boşaltıyor ankarada ,araçlar devletten çıktıgı için bakımlı oluyorlarzaten toyotayı kıramazsın normal kullanımlarda,düşünen varsa hiç kaçırmasın. elimde bunlara ayırabilecegim param olsaydı bir degil iki tane alırdım

hasan bey bende senin gibi düşünüyordum hatta 2-3 taneden bitane çıkarmayı bile düşündüm ama değmeyeceği haberi geldi.

çağlar bey verdiğiniz bilgiler için teşekkürler ben aracı ofrood yapma niyetı ile değil uzun soluklu dağ bayır yayla mesela karadenizin yol olan olmıyan yaylaları bir hafta ongün gezip gelmek camların otomatik olsun olmasın benim için pek önemli değil klima konusunda kararsızım olsada olur olmasada bj75 yeri geldiğinde içindede kalabilecegim araç buzdolaplarında koyabıleceğim kış için vebotda olabilir ideal araç gibi geldi bana siz ne dersiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,816
Kaydolan Son Üyemiz
car3393car

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR