KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
70 serisinden bazı fotoğrafları ekli bağlantıda yüklüyorum.
Çok sağlam araçlar, ancak amacınıza göre tercih etmelisiniz bunları.
Eğer gerçekten sert arazide kullanacaksanız ideal tercih ama bedelini ödemek koşuluyla.
motorda ve yürüyende sorun yoksa alınır derim.
şunuda unutmayınki muhtemelen bu aracta devletten çıkma alınmış ve toplanmış olabilir.kim ,nasıl topladı bilemeyiz.o yüzden iyi bir toyota ustasına ki bu araclardan her usta anlamaz, iyi bir kontrol ettirmek gerekir.
Siz çağlar beye sormuşsunuz ama bende fikir beyan etmek istiyorum.
Bende 15 çok, çünkü aldıktan sonra iyi bir hale gelmesi içinde 10 lazım.
Her zaman toplam maliyeti göz önünde bulundurun.
Zaten alım satımlar ve nakliyeniz 1500 liraya yakın tutar (10 unun içinde bu rakamda var mesela).
ilandaki aracı sanıyorsam, fikret yeniçerioglu diye bir abimizin topladıgı araçtı ,ama şu an ilanlarda yok, pasif gözüküyor. şu anda bir fj 40 satıyor ilanlarda ilan no 11467020, çok temiz ve orjinal iki aracınıda yakından görmüştüm
Arkadaşlar ilandakı aracı sonunda aldım 1986 model bj75 3b motor ilandakı olan özeliklerden direksyonunda problem var yapılacak motor iyi durumda şanzımanda problem yok araç düzde ve rampada rahatlıkla 120km buluyor.Fikret bey aracı konusundakı eksikleri açıkca söyledi ilanda gördüğümüz gibi araraç yeni boyanmış ama kimi yerlerde atlanmış yada bilerek es geçilmiş kabarmalar var aciliyeti varmı derdesiz yok iyi bi kaportacıyle halledilir.direksyona gelince evet hidrolik ama pompasını fikret bey patlatmış sefaköyde bulup halledicez dedi kendisi araç dört dörtlük toplanmış bir araç değil ancak kaportası için en azından öyle acil olmamakla birlikte en azından sağ kapı içi sağ arka çamurluk ce sol alt eteklerinde bence yeniden elden geçmesi gerekiyor yavaş yavaş halledicem inşallah yanı bundan sonra benden kurtuluş yok yok şurası böyle burası böyle diye kafanızın etini yiyiycem (afınıza sığınarak )ilk kez bir arazı aracım oldu kusuruma bakmayın.
Hayırlı olsun,direksiyon sistemi için Bostancı sanayide KOÇ TORNA var(internetten bakabilirsiniz),bütün araçların direksiyon sistemlerini yeniliyorlar,onun dışındaki ihtiyaçlarınız için herzaman rahatlıkla yazabilirsiniz. 8)
Tuğsan bey yardımınız için teşekkürler direksonun pompası patlakmış zannedersem sefaköyden bulup takıcaz dedi aracı aldım fikret bey bir sorum daha olacak araç kapalı kasa 5 kişilik geçiyor ama arkada koltuk yok ben arkaya karşılıklı koltuk yaptım muaynede sorun olacakmı bilmiyorum ama araç ilk muaynede arka koltuksuz olarak geçmiş simdi korkum muaynede ne yapacagız