KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
mardindeki araçlar bahsedildiği gibi benzinli ise haklısınız aldığım aracın dizel vede motorunun 3b 98bg olması beni buna yönlendirdi fiyat olarak çok kelepir olduğunu kendi adıma söyleyemem ama istediğim araç olması toplamda 20.000 tl malolacak gibime geliyor inşallah yanılmam
mardindeki araçlar bahsedildiği gibi benzinli ise haklısınız aldığım aracın dizel vede motorunun 3b 98bg olması beni buna yönlendirdi fiyat olarak çok kelepir olduğunu kendi adıma söyleyemem ama istediğim araç olması toplamda 20.000 tl malolacak gibime geliyor inşallah yanılmam
Yanlış hatırlamıyorsam Heytem bey yazmıştı daha önce 3B motor gerekirse kızartma yağıyla bile gidebiliyor diye.
Bende kendi aracımı aldığımda bizim mekanikler keşke motoru 3B olsaydı Toyotanın ürettiği en sağlam motorlardan biridir demişlerdi.
Bu bağlamda çok iyi bir alışveriş yaptığınızı düşünüyorum. Zaten araziye girecek iyi araçların çoğu 20 000 liranın üstünde mal oluyor.
Tekrar hayırlı olsun.
3B Motor zannedersem hino ya yaptırılmış triğiyer zincir falan olmayan ölümsüz bir motor bende söyleyenlerin yalancısıyım sitede daha fazla bilgisi olan arkadşlar vardır herhalde
Haklısın abi,ama bu seferde piyasa iyice yükselecek,ortalık karman çorman oldu.Aracı daha donanımlı olan,aynı modelden olan ve boş olanla kafa kafaya satabiliyor.Millet donanıma bakmıyor,diyorki orada aynısından .... fiyata var,onu alırım