KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Dün lastik yapıldıktan sonra, bugün çıktık ve şehirde Mobidik ile şöyle bir turladık. Havalar soğumadan keyfimizce anın tadını çıkardık... Fotoğraf eskilerden. Mobidik'i göresiniz diye buraya ekliyorum.
İlk motorum da bir CUB'du bu motorları seviyorum. 100 lük bu Snappy CUB beni şehir içinde gezdiriyor. Şehir dışında da kenardan kenardan gitmek için yine iyi.
İlk motorum 125 Lik bir CUB'du ve performansı bundan iyiydi. Ama malesef istediğim markanın 125 lik cubu olmadığı gibi piyasada da böyle bir CUB şu anda bulunmuyor.
Snappy şimdilik beni idare ediyor. Özellikle şehir içinde çok iyi. Çok da az yakıyor kerata...
Hocam senin mobidikle aynı vakitlerde ben de bir 50 cc aldım. 2000 km ye doğru yol alıyoruz. Okul için kullanıyorum çok da iyi oldu. Sabah akşam ben ,ders vakti okulumuzun kedileri kullanıyor.
RMX1971 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam senin mobidikle aynı vakitlerde ben de bir 50 cc aldım. 2000 km ye doğru yol alıyoruz. Okul için kullanıyorum çok da iyi oldu. Sabah akşam ben ,ders vakti okulumuzun kedileri kullanıyor.Ekli dosyayı görüntüle 640350
RMX1971 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün Mobidik ile TOYTEPE SHELL'e gittik. Orada kahve keyfimizi yaparken kampçı arkadaşım Ahmet EFE ile oturup muhabbetimizi ettik. Geç olmadan evlere ayrıldık. Güzel bir toplantı oldu.
Bugün öğleden sonra tekrar Mobidik'ime binip Toytepe Shell'e kampçı karavancı arkadaşım Ahmet EFE ile kahve içmeye gittim. Güzel bir sohbetimiz oldu. Artık sonbahar niyetini açıktan açıktan belli ediyor. Motosiklet kullanmak da artık daha çok üşütüyor.
Bugün de Mobidik'imle Angara caddelerinde dolaştık. Motor rüzgarı serin serin tenime vurdu. Sarı sarı yapraklar yerlerdeydi. Tam bir sonbahar gününde... Herhalde artık motosiklet için son güzel havalar...