Monster'a Yeni Hardtop ve Makyaj

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan monster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,029

monster

eskimodifiyeci
Yer
zonguldak
selam.aslında bu konuyu monsteri tamamen bitirdikten sonra açmayı düşünüyordum.bizim jeeplere sahibinden başkası ilgi göstermemiş.bakıyorum da herkezde hard top sıkıntısı var.orjinal hardtopu hiç sevmiyorum,kullanırken hep üstünü açardım.best top yaptırayım dedim iki sene önce iki milyar hesap çıkardılar.bende nasılsa elimizden geliyo komple bi modifiye edeyim dedim.nasipse bitmek üzere.tamamen bittiğinde özel tasrım hardtopu,özel tasarım tamponları ve çamurluk dodikleri olucak inşallah

Goruntu(447).jpg

Goruntu(448).jpg

Goruntu(738).jpg

Etiketler

Ynt: monstere yeni hardtop ve makyaj

Güzel görünüyor.

Kapıyı da fiber mi yapacaksınız?
Şablon çıkartacak mısınız?

Kolay gelsin....

Ynt: Monster'a Yeni Hardtop ve Makyaj

Araç bu haliyle bile kendini belli ediyor.Bitince sıkı bir makina olacak buna eminim.

Sentinel' Alıntı:
Güzel görünüyor.

Kapıyı da fiber mi yapacaksınız?
Şablon çıkartacak mısınız?

Kolay gelsin....
evet kapılar,tamponlar,dodikler fiberden olucak nasipse.şablon demiyelimde ben önce tasarımını yapıp sonra modelini yapıyorum.daha sonra kalıbını çıkarıp okalıptanda ürünü çıkarıyorum.kalıptan daha sonra istediğiniz kadar üretebiliyorsunuz.kapıların modeli hazır üstteki resimde görünüyor.harttop biter bitmez kapılara geçicez nasipse

chala' Alıntı:
zor bir işe soyunmuşsunuz, kolay gelsin.

dodikleri merak ettim, biraz detay verirmisiniz bu konuda.
tesekkürler.zor olması bana ençok zevk veren kısmı diyebilirim.çünkü piyasada birçok usta kolaya kaçıp hazır parça kullanma yoluna kaçtı.kafanızda bi proje tasrlasanız uygulayabilecek kaçtane usta varki.dodikler nasipse bu şekilde.şuan kalıpları hazır.tüm zamanımı hardtopa ayırdığım için onları sonraya bıraktım

30f7_3.jpg

Dogus AYDIN' Alıntı:
Araç bu haliyle bile kendini belli ediyor.Bitince sıkı bir makina olacak buna eminim.
teşekkürler.aslında tam olark belli değil.şöyle söyliyeyim,ilk bakışta herkez standart profilli sistemlerden düşünmüştür.bunda camlar kapılata kadar uzanıp yapıştırmalı sistem olucak inşallah.volksvagen caddy,transporter gibi camla kapı aynı seviyede olucak.bide ben bunları tasrlarken,hardtop,dodikler ve tamponları beraber düşündüm.hepsi şu anda üstünde değil aracın.ilk görenler sen ne yapmaya çalışıyosun diye soruyo :eek:

monster' Alıntı:
evet kapılar,tamponlar,dodikler fiberden olucak nasipse.şablon demiyelimde ben önce tasarımını yapıp sonra modelini yapıyorum.daha sonra kalıbını çıkarıp okalıptanda ürünü çıkarıyorum.kalıptan daha sonra istediğiniz kadar üretebiliyorsunuz.kapıların modeli hazır üstteki resimde görünüyor.harttop biter bitmez kapılara geçicez nasipse

kolay gelsin. böylelikle hasar görürse bir tane daha yapıverirsiniz elinizde kalıbı olduğu sürece...
Güle güle kullanın...

çok teşekkür ederim.fiberin bi özelliği de tamir edilebilir olması.hasar görürse tamiri mümkün.astarı yüzünü geçerse de belirttiğiniz gibi kalıptan tekrar ürün elde edebiliyorsunuz.

Evet kesinlikle haklısınız..Arazi şartlarında fiber malzemeleri korumak çok güç olsada fiberin kalıbı elinizde olduğu sürece problem yok..Hem bu sefer farklı renkleri de deneyebilirsiniz dodiklerde belki..
30f7_3.jpg resmindeki araç gerçekten çok hoş görünmekte..
Evet bu tarz dodikler aracı daha bir kaslı ve heybetli gösteriyor.
Ruhunuza ve uğraşlarınıza diyebileceğim tek şey; '' Kolay gelsin ''..
sevgiler..

teşekkür ederim murat bey.inşallah araç bittiğinde emeğimizin karşılığını alırız

hocam ara sıra çalışmaları gösteren bi foto ekleyin merak ediyoz son durumu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,816
Kaydolan Son Üyemiz
car3393car

SON KONULAR

Geri