Monster'a Yeni Hardtop ve Makyaj

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan monster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,047
Ynt: Monster'a Yeni Hardtop ve Makyaj

ÇOK BEYENDİĞİM 1..2 araç var tek hardtop ve saç kapı yok diye alamıyorum sayenizde bitanesini alıp binicem galiba artık sabırsızlıkla takip ediyor ve bekliyorum ellerinize sağlık

Etiketler

esperanto' Alıntı:
ÇOK BEYENDİĞİM 1..2 araç var tek hardtop ve saç kapı yok diye alamıyorum sayenizde bitanesini alıp binicem galiba artık sabırsızlıkla takip ediyor ve bekliyorum ellerinize sağlık
çok teşekkür edrim.kısa bi süre sonra bitiyo inşallah.camların kalıpları bitti sayılır.inşallah bi aksilik olmazsa yarın kapılara başlarım.inşallah sıkıntınızı en iyi şekilde giderbilirim.

camların kalıpları da bu akşam bitti çok şükür.artık rahat rahat kapılara başlayabilirim

Goruntu(763).jpg

Goruntu(764).jpg

Goruntu(765).jpg

Goruntu(766).jpg

geçen haftaki maden kazasının vermiş olduğu moral bozukluğundan dolayı bir haftadır araca bişey yapamadım bugün başladım tekrar.sağ kapının model aşaması bitmek üzere sol kapıda biraz daha işim var.aslında kapıların modeli hazırdı hemn kalıp yapılabilirdi ama baya deforme olmuşlar.yenisini yapsam belki bu kadar uğraşmazdım.neyse tamir ettik,yavaş yavaş yoluna giriyo.kapı kolları sipariş etmiştim onlar geldi.bi aksilik olmazsa yarın en azından sağ kapının kalıp yapımına başlamayı düşünüyorum.

Goruntu(781).jpg

Goruntu(775).jpg

Goruntu(776).jpg

Goruntu(779).jpg

Dursun bey hep beraber gerçekten çok üzüldük göçükte kaybettiğimiz işçiler adına..:((
Allah rahmet eylesin ve ailelerine sabır versin..
Size de sağlık, kafa rahatlığı ve bol zaman diliyorum projenizde..
Sevgiler

yavaş yavaş gün ışığına yaklaşmakta Dursun bey aracınız..
Yaz sonuna bitecek gibi..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,816
Kaydolan Son Üyemiz
car3393car

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR