Monster'a Yeni Hardtop ve Makyaj

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan monster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,042
Ynt: Monster'a Yeni Hardtop ve Makyaj

aaroon' Alıntı:
hocam ara sıra çalışmaları gösteren bi foto ekleyin merak ediyoz son durumu
ilginize teşekkür ederim.1haftadır ara verdim çalışmalara.nasipse inşallah bebek bekliyoruz,onun eksikleriyle ilgilenmekten zaman ayıramadım.en son hardtopun iç kısımlarına sac takviyesi yapıyorduk güçlendirmek için,az bi işi kaldı.sonrasında içine de fiber uygulaması yapılacak ve böylece hardtopu bitirmiş olucaz inşallah.

Etiketler

Hayırlı uğurlu olsun Dursun bey..Ufaklıkda offroad sevdalısı olacak insallah hayırlısıyla..
Kız mı erkek mi acaba? Sizin o canavar CJ yi kızınızın sürdüğünü düşünemem gerçekten Zonguldakta..:smiley:)

teşekkür ederim murat bey.nasipse bi kızımız olucak.bilmiyorum ki murat bey monster onun büyüdüğünü görürmü.nasip kısmet.

epey aradan sonra tekrar çalışmaya başladık.sac takviyesi bitmek üzere yarı kaynaklamayı düşünüyoruz nasipse

monster 007.jpg

sonunda hardtopun sacla güçlendirme işlemi kaynak işleminden sonra bitti.şimdi sıra hardtopun iç kısmına fiber uygulamaya ve estetik hale getirmeye geldi.

Goruntu(759).jpg

Goruntu(762).jpg

Goruntu(761).jpg

ustada kabinden fazla var mı?uygunsa vaktim olsa kendim yaptırcaktım fakat başında durmak gerekiyor.tasarım güzel olmuş...aşağı yukarı fiyatı neye geldi?saygılar...

BARAN.82' Alıntı:
ustada kabinden fazla var mı?uygunsa vaktim olsa kendim yaptırcaktım fakat başında durmak gerekiyor.tasarım güzel olmuş...aşağı yukarı fiyatı neye geldi?saygılar...
bu şekli ilk defa uyguluyorum,eski hardtopu da fiberdendi.orjinal olanlardan.benim hoşuma gitmiyo yeni bişey yapayım dedim,branda da pahalıydı.nasipse bitmek üzere.bi önceki sayfada detaylı anlatmıştım,kalıbı mevcut.istenildiğinde istenildiği kadar üretebilirsiniz.beğendiğinize sevindim.maliyetini şu anda hesaplamak mümkün değil.geçen cam ölçülerni gönderdik hala haber yok.camlar bombeli olduğu için yeniden dökülecek.inşallah kısa bi süre sonra bitiriyorum.bittiğinde detaylı resimlerini yayınlarım.şu anda net belli olmuyo nasıl bi şekil alacağı.camlar ve kapılarla bütünleşince meydana çıkacak inşallah.bittiğinde eğer arzu ederseniz seve seve yardımcı olurum.

çok şükür hardtopu bitirdik.içine estetik şekillendirme işini daha sonraya bıraktım.olimpia firmasıyla görüştüm bu gün camlar için.camlar bombeli olduğu için yeni baştan dökülecek.tabi camları dökebilmeleri için camların kalıbı gerekti.yarın nasipse onlara başlıycam.bittikten sonra kapılara geçicem inşallah.bu cam işi baya tuzluya geldi.sun roofu ve arka camı (şerokelerin bagaj camı gibi)açılır yapmayı istiyordum ama galiba sabit olucaklar.

bir çok cj almak isteyen benim gibi kişiler hardtop yok diye almaya cesaret edemiyor siz bu problemi çözecekmişsiniz gibi bir his var içimde tüm cj lere kapı ve hardtop uygulaması yapacakmısınız bide neye mal olucak bunlar netleşirse baya sipariş alacağınızdan eminim emeğinize sağlık

esperanto' Alıntı:
bir çok cj almak isteyen benim gibi kişiler hardtop yok diye almaya cesaret edemiyor siz bu problemi çözecekmişsiniz gibi bir his var içimde tüm cj lere kapı ve hardtop uygulaması yapacakmısınız bide neye mal olucak bunlar netleşirse baya sipariş alacağınızdan eminim emeğinize sağlık
ilginize teşekkür edrim.şu an kendi aracım için yaptığımdan 75 cj 5e uyumlu.tabiki talep gelirse cj6 da,7 de olur.dün akşam cj 7 si olan cj nin mekanik işlerini yapan usta geldi aracı görmeye.30 cm uzun şasesi.nasipse onada bitane yapıcaz.yani kısmetse olmayacak bi iş değil.benim araca göre yapıldı ama inşallah kapılar da dahil tüm cj lere uygulayabiliriz.fiyat yavaş yavaş belli oluyo.şöyle belirteyim ben kendim imal ettiğim için yanlızca hammadde ve camları para tutuyo.olimpıa fabrikası camlara yapıştırıcıları ve kenar boyaları dahil yaklaşık 600 700 tl arası bi hesap çıkardı.kapılarını da bitirip cam mekanizmasını da hallettikmi tam olarak maliyetini hesaplayabilirim.fiyatını uygun tutup daha çok arkadaşın işini görmekten yanayım.ama inanın epey malzeme yiyo.eski orjinal hardtopu da fiberdi.esniyodu,ses yapıyodu,yani tat vermiyodu.ben hardtopu sallıyorum hiç esnemeden aracı sallıyo.ama yinede uygun olacağını düşünüyorum.sitede görmüşsünüzdür belki,dodiklere bile 600 800 tl istiyorlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,816
Kaydolan Son Üyemiz
car3393car

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR