Motokaravanlar İçin Havalı Süspansiyon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tyamac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,190
Ynt: Karavanlar İçin Havalı Süspansiyon

Sayin Tyamac:
yazinizi okudum, fakat hala tatmin olmus degilim .belki bana cok kiziyorsunuz su an ama daha soracagim sorular var cavaplarsaniz eminimki bu islemi yaptirmak isteyen arkadaslarimiz dahada net bilgilere sahip olup tercihlerini yapabilecekler.
1: korukler sadece arka dingilemi monte edilecek .
2:Haricen monte edilen kompresorun urettigi havanin depolanmasini gerektiren bir hava tupu de ayrica monte edilecekmi.
3:Havayi korukler arasinda dagitip stabilasyonunu sagliyacak bir ventil gerekiyormu.
4:Verdiginiz 350 € fiyatin icinde butun bu exstralarin fiyatlarida montaj dahil varmi ?? Yoksa sayet butun bunlarin maliyeti ayrica olarak nereleri bulur.Kompresor,Hava tupu,ventil,korukleri indirip kaldirmakta kullanilan kumanda ve adaptasyon parcalari ile beraber bir fiyat verirseniz butun arkadaslarimiz eminimki dusunmeye basliyacaklardir...Saygilarimla.
Zeki.

Etiketler

sayın Tyamac aracımız 2004 ducato bu sistemi uyguladığımız zaman bize maliyeti ne olur montaj dahil
bu soruya cevap verirseniz aşşağı yukarı diğer arkadaşlarımızda fikir edinebilir, ben taktırmak istiyorum fakat rakam benim için önemli bütçemi aşarsa erteleyeceğim

Merhabalar toraman25 bey,

Sorularınızı cevaplamaya çalışacağım.

1: korukler sadece arka dingilemi monte edilecek .

Araçların çoğunda ön süspansionlar helezon yaylı olduğu için sıkıntı genellikle makaslı olan arka dingilde.Bu sebeple bu kitlerin tamamı arka dingil için.

2:Haricen monte edilen kompresorun urettigi havanin depolanmasini gerektiren bir hava tupu de ayrica monte edilecekmi.

Üretilen hava direkt körüklere basıldığı için araca ilave bir hava tankı ihtiyacı yok.

3:Havayi korukler arasinda dagitip stabilasyonunu sagliyacak bir ventil gerekiyormu.

Körük basınçları 12V kompresör vasıtası ile manuel olarak kullanıcı tafandan kontrol panelinden ayarlanduğından ,basınç ayarlayıcı ventil ihtiyacı yok. Bu amaçlı bir ventil ugulaması ancak motordan tahrikli kompresör içeren araçlara uygulanabilir.

4:Verdiginiz 350 € fiyatin icinde butun bu exstralarin fiyatlarida montaj dahil varmi ?? Yoksa sayet butun bunlarin maliyeti ayrica olarak nereleri bulur.Kompresor,Hava tupu,ventil,korukleri indirip kaldirmakta kullanilan kumanda ve adaptasyon parcalari ile beraber bir fiyat verirseniz butun arkadaslarimiz eminimki dusunmeye basliyacaklardir...

Kit fiyatları araçlara göre değişkenlik gösterebilir fakat ortalama olarak 350 € civarındadır. Bahsedilen tüm ekipmanlar (bağlantı braketleri , hava hortumları, 12 V kompresör,körükler,basınç göstergeleri ve kontrol paneli ) kutunun içinden çıkmaktadır. Yaklaşık 50 TL montaj ücreti tutmaktadır. (Imaj Karavandan Aydın Beyin montaj ücreti almadığını duydum). Detaylı bilgi için İmaj Karavan Telefon:0224 3640583 / 0532 5115104

Saygilarimla.

Sayin tyamac:
gercekten aydinlatici oldu cok cok tesekkur ederim sozun kisasi arac marka ve modellerine gore paket fiyatlarda bir degisiklik olabilir diyorsunuz .. Saygilar.
Zeki.

Merhabalar,
Yukaridaki bilgilere bir ilave yapmak istiyorum: Bursa`da bu "airspring"leri üreten ve Dünya capinda ünlü bir sirket var: www.aktasgroup.com
Bu sirketle direkt temasa gecip araciniza uygunluk ve fiyatlar hakkinda bilgi edinebilirsiniz.

Saygilar
Serkan

Detaylı bilgi için : On Air Suspension