Motorunuz Nedir?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 367,117

Etiketler
Ynt: Motorunuz Nedir?

KLR650 kullaniyorum, aldigim yol50bin kmyi gecti ve bunun buyuk bolumu sehirdisi gezmeleri
murat hocam saygilar ;)
Erkin YEŞİL
 


Ynt: Motorunuz Nedir?

transalp'05 kullanıyorum. daha önce 97 f650 ve yamaha xt350, 93 model kullandım.
cumartesi de çalıştığımdan uzun hafta sonu gezisi yapamıyorum.daha çok şehir içi :'(.anca tatillerde...
 

Ynt: Motorunuz Nedir?

Murat hocam, KLR cok mutlu degil su sıralar. gecen sene karadenzide cok daha mutlu idi biliosun :smiley: istanbulda ise guce kaptirince biraz ihmal ettim ne yazık ki
 



Ynt: Motorunuz Nedir?

motorperest' Alıntı:
Murat hocam, KLR cok mutlu degil su sıralar. gecen sene karadenzide cok daha mutlu idi biliosun :smiley: istanbulda ise guce kaptirince biraz ihmal ettim ne yazık ki
hocam Karadeniz den sonra onu fazla ihmal etme istersen, bak bir kusturursen dağlara cıktın mı seni üzerindne atmaya başlar ;D
 







Ynt: Motorunuz Nedir?

Yamaha BW'S 100 kullanıyoruz.

Alma amacımız esas olarak Camper ile gittiğimiz yerlere onu da götürüp, oralarda daha fazla hareket kabiliyetine sahip olmak, dağ, bayır, yayla, bağ yollarında gezmek idi, şimdi şehir içinde de kullanıyoruz.

Bu gezimizde Kapadokya'ya da götürdük, özellikle balon fotografı çekimlerinde vadiler arası, bağ yollarından balonları takip etmede inanılmaz faydalı oldu.

my_scooter_main.jpg
 

Ynt: Motorunuz Nedir?

Sibel.. Seni görmek ne güzel..Valla kusuruma bakma uzun aralıklarla girebiliyorum..:( motoru yürülükten kaldırmayı planlıyorum 2-3 hafta içinde..Zira iç organlara daha ihtiyacım olacak :smiley:
 


Ynt: Motorunuz Nedir?

selam arkadaşlar bende suzuki dl 650 var şehir içi şehir dışı dalmaya kamp yapmaya eşya taşımaya hertürlü işimi görüyo 2005 nisanda aldım 35 binde şu an deneyim olarakta türkiyeyi gezdim diyebilirim murat hocamla artvine kadar gittik o zaman klr 650 im vardı
 

Ynt: Motorunuz Nedir?

DSCN5914 1

Transalp ' im var, yeni aldım, siftah şile ve ikincide de iznik gölü çevresini turaladım, anlıyacağınız yolun başındayım daha.
 



Ynt: Motorunuz Nedir?

97 model Yamaha XT600E, motosikletim var, ayda bir falan memleketim olan Edremit'e gideriz, diğer zamanlarda binmeye ancak hafta sonları zaman bulabiliyoruz, bundan hariç yıllık izinlerde vakit ve nakit durumlarını ayarlayıp uzun seyahatlere çıkmak hobimizdir...

Kalabalık grup sürüşünden ziyade yalnız veya en fazla 3 veya 4 motorlu grup halinde gezileri severim/z.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,441
Mesajlar
1,518,000
Kayıtlı Üye Sayımız
172,098
Kaydolan Son Üyemiz
mesut44dg

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst