Motorunuz Nedir?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 367,117

Etiketler

Ynt: Motorunuz Nedir?

Benim motorum yok ama hep olsun istemisimdir. Tek motor tecrubem marmariste kullandigim scooter, onu da stop ettirdikten sonra bi daha calistiramadim, ingiliz kiza rezil olmustum. hey gidi gunler hey...
 

Ynt: Motorunuz Nedir?

yol' Alıntı:
Hoşgeldin penner ;)
selam selam =)
IMG 3452
 




Ynt: Motorunuz Nedir?

Merhabalar,
Henüz yeni üye oldum ve gezinirken bu forumu gördüm ve ilk mesajımı atayım dedim. Benim de Vespa GT200'üm var. Büyük abileri gibi uzun yollara çıkmasa da İstanbul'un altını üstüne getirmeme yetiyor.
 


Ynt: Motorunuz Nedir?

Motorumu yeni aldım f650GS,onyılı aşkın süredir motosiklet kullanıyorum.mobilet,125cc ve 250cc motorlarımla istanbul mersin arasını gittim geldim biraz tecrübe kazandım.amacım f650gs ile yurdumu dolaşmak tecrübemi artırmak ,yeni bir üyeyim öğrenecek çok şeyim var ustalardan istediğim bildiklerini bizimle paylaşmaları.teşekkürler.
 

Ynt: Motorunuz Nedir?

Tüm arkadaşlara merhaba. Yeni üyeyim
Mondial KT 125, ve Zongshen 200 GY-A marka "meyd in çayna" motosikletlerim var.
Tepelere erişemedik henüz. Şimdilik düz ovada seyirtiyoruz.
mutluyuz. Önemli olan da bu... ;)
 

Ynt: Motorunuz Nedir?

NoRiskNoFun' Alıntı:
BMW F650 GS..

ben henüz araziye çıkarmadım motoru, bu ilk motorum ve daha 3000 km bile olmadı, önce biraz daha tecrübe edineyim, arazide motorun altında kalmayayım :D

genelde kısa geziler için motorlayım ben de, arada da şehir içi - maltepe'de oturup tepebaşı'nda çalışınca sabah köprü trafiğini motorla geçmek çok keyifli oluyor- takılıyorum, ama önümüzdeki hafta, motorla izmir'e daha doğrusu bandırma-balıkesir-burhaniye-yenifoça şeklinde bir rota ile motoru ailemle tanıştırmaya götürme planlarım var :D
Selam
Ben Bursa'dan Şenol SEL
BMW F 650 GS ilk motorunuz olarak fazla büyük bence.Kesinlikle ilk yani başlangıç motoru değil.Ve nacizane tavsiyem bir eğitim kuruluşundan eğitim alın.
Saygılarımla
Şenol SEL
16 RJ 806
Bursa
 






Ynt: Motorunuz Nedir?

Merhaba istanbul zekeriyaköyden mehmet Şuan Yamaha XT660X supermoto kullanıyorum çok memnunum yurt dışına gideceğimdne dolayı satıyorum yaza kadar motorsuzum anlıyacağınız.Daha önceden Husaberg Fe400 üm vardı.Çok sorun çıakrdığından sattım onu.
 




Ynt: Motorunuz Nedir?

senolsel' Alıntı:
Selam
Ben Bursa'dan Şenol SEL
BMW F 650 GS ilk motorunuz olarak fazla büyük bence.Kesinlikle ilk yani başlangıç motoru değil.Ve nacizane tavsiyem bir eğitim kuruluşundan eğitim alın.
Saygılarımla
Şenol SEL
16 RJ 806
Bursa

Şenol Bey merhaba,
Motoru almadan önce Honda Güvenli Sürüş 1 ve 2 eğitimlerine katılmıştım zaten, herkese de tavsiye ederim, hocalar da eğitim de süper.. Bu yaz sonuna doğru 10000 km'yi tamamlayıp güvenli sürüş 3'e de katılmak istiyorum. F650'nin biraz ağır olduğu doğru, ancak ağırlık merkezi çok düşük çok dengeli bir motor, ayrıca daha küçük ama ABS'siz bir motorla ben bu güne kadar hiç değilse 5 kere kayıp düşerdim, acemiyken panikle yaptığım sıkı frenler yüzünden, ama BMW ile henüz düşme siftahım yok şeytan kulağına kurşun :smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,441
Mesajlar
1,518,000
Kayıtlı Üye Sayımız
172,098
Kaydolan Son Üyemiz
mesut44dg

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst