KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Selamlar herkese, Temmuz ayında motosikletimle Nordkapp'a gitmeyi planlıyorum. Daha önceden bu rotayı yapmış olan arkadaşların tavsiyelerini alabilirim. Konaklama, otel-camping veya akaryakıt istasyonları hakkında..
merhaba...
Çıkacağınız yolu yıllardır bende hayal etmişimdir Fakat imkanlar el vermediği için sadece takip etmekle yetindik.
Linki paylaştığım serkan söğüt nordkappa motoruyla gitmiş bir arkadaşımızdır.
kendisine facebook üzerinden ulaşabilir sormak istediklerini gönlü rahatlığı ile sorabilirsin..
Yolun açık olsun....
Basarılar, bende dolomitiden 3 gun önce döndum. İlk rotanızı yunan,italyan üzerinden yaparsanız iyi olur. Bulgar üzeri sizi yorabilir. Booking rezervasyonlarına çok güvenmeyin.
Çok teşekkür ederim, inşallah istediklerinizi yapma imkanınız olur..
Motorum 2012 model Honda vfr1200 Crosstourer. Kendisiyle bugüne kadar 20.000 km yol yaptık, bu onun ilk yurtdışı gezisi olacak
Basarılar, bende dolomitiden 3 gun önce döndum. İlk rotanızı yunan,italyan üzerinden yaparsanız iyi olur. Bulgar üzeri sizi yorabilir. Booking rezervasyonlarına çok güvenmeyin.