Mrb. Xj Hakkında Bu Düyme Ne İşe Yarar. Çözemedim.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yusuf11 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,559

yusuf11

Ana Kamp
mrb arkadasler aracı mı yeni aldım ama bılmedııgım bı kac şey var yardımlarınızı beklıyorum... ek teki resimde ki dügme ne işe yarıyor acaba bilen bi arkaads varmıdır.. birde arazi vitesini tam anlamıyla kullanmayı bılmıyorum. işarettteki yazılar arazı vıtesınde ne anlam tasıyor.. saygılar.

1011199_573815882702797_1028607905_n.jpg

1011199_573815879369464_357614298_n.jpg

1507956_573815886036130_1579614048_n.jpg

Etiketler
o DÜĞMEyi ilk defa gordum,sahibinden sormak daha mantikli olabilir.vites konusuna gelince degistirmek icin park de veya bosta olsun vitesin.sehir icinde 2cekeri kullan araziye girdiginde 4high kullan zorlanicagin yerde 4low u kullan.4part time i hic kullanma bence soylediklerim yeterli olucaktir arazide part time in bi faydasi olmaz diye dusunuyorum.hayirli olsun araciniz

Ynt: Mrb. Xj Hakkında Bu Düyme Ne İşe Yarar. Çözemedim.

tesekurler ... sahıbıde bılmıyomuş hıc kullanmadım dedii... ama muhtemelen janzımanla lakalı dıye dusunuyorum....arazıı vıtesını kullanma dedııgınn tam ne iş goruyo acaba dıgerınden farklı olarak.

O düğme şanzıman ile alakalı bir düğme şöyle anlatayım düğmeye basarsanız(power kısmı) bu aracın yüksek devirlerde vites değiştirmesini sağlar. Aracın geç vites değiştirmesini istiyorsanız bunu kullanabilirsiniz.Kısacası yeni otomatik vitesli araçlardaki spor modu gibidir. Arazi vitesine gelince

2wd : 2 çeker
2 part time: genellikle araç arazide veya kaygan bir zeminde kar vs gibi alanlarda kullanılır bunu kuru asfalta kullanmanızı tavsiye etmem.
2 full time : Sürekli 4 çeker her koşulda kullanılır
4 lo: Bu modda iken saate 25 km'yi geçmeyin bu araç aşırı kaygan zeminlerde iken kullanılır (buzda,karda,çamurda,aracın kayabileceği aşırı dik yokuşlarda) ve bu tür zeminlerde başka araç çekerken kullanılır.

Ayrıca eğer silinmemiş veya çıkartılmadı ise arazi vitesi bilgileri aracın sürücü tarafı güneşliğinin iç tarafında da mevcuttur.

selam o düğme aracı ekonomi ve sport kullanım düğmesidir
;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,720
Kaydolan Son Üyemiz
Serhat YILDIRIM

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR