mrcedes g/defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan harung Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,385

harung

dfn arıyorum
Yer
bartın
herkese iyi sağlıklı bol kazançlı haftalar
bir arazi aracı alma sevdasına tutulduk ama bir türlü tam aradığımız bir araç olmadı
sadece hafta sonları gezi amaçlı dağda ormanda karda çamurda gezmek için ailece arkadaşlar ile
en son defender ve mercedes g ye kadar indirdim seçenekleri
SAĞOLSUN GEZENBİLİR DOSTLARI SAYESİNDE BİLGİ PAYLAŞIMI İLE
mutlaka g kullanan arakadaşlrımız olmuştur bir sitede 1985 model bir araç var acaba bu araç ile ilgili gezenbilir dostları bilgi paylaşblirmi
çok teşekkürler
http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3848475

Etiketler
Ynt: mrcedes g/defender

harung' Alıntı:
herkese iyi sağlıklı bol kazançlı haftalar
bir arazi aracı alma sevdasına tutulduk ama bir türlü tam aradığımız bir araç olmadı
sadece hafta sonları gezi amaçlı dağda ormanda karda çamurda gezmek için ailece arkadaşlar ile
en son defender ve mercedes g ye kadar indirdim seçenekleri
SAĞOLSUN GEZENBİLİR DOSTLARI SAYESİNDE BİLGİ PAYLAŞIMI İLE
mutlaka g kullanan arakadaşlrımız olmuştur bir sitede 1985 model bir araç var acaba bu araç ile ilgili gezenbilir dostları bilgi paylaşblirmi
çok teşekkürler
http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3848475

kendi adıma sadece fotolara bakarak yorum yapmak gerekirse;

hiç orjinal bir araca benzemiyor, bence daha orjinal, ellenmemiş bir araç bakın,

eğer ki G serisi olacksa, diff kilitli, hidr. direksiyonlu vb. özellikleri olanlardan tercih etmek yararınıza olacaktır.

Bende şahsen o araca o paraları kesinlikle vermem sonuçta 1985 model araç sıkılrsanız çok ama çok zor satarsınız ve müthiş zarar edersiniz ben olsam 2000 model ve üzeri jeep wj 4.7 v8 alırım temiz olmak şartıyla hem arazide hemde otobanda müthiş zevk alırsınız vede çok deger kaybetmez :smiley:

bu arada yazmayı unuttum, eğer ki çok fazla binmeyecekseniz, sıkılınca satarım derseniz, piyasada satışı hızlı ve yedek parçası bol olan suzuki vitara veya grand vitara gibi bir araç alabilirsiniz. hem boyutları ile sizi şehir içinde de gezdirir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler