Muğla Kamp Alanları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koza Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,899

koza

Kamp III
Yer
İstanbul
GÖKOVA ORMAN KAMPI

Akyaka Köyü Gökova/MUĞLA

Tel:(+90-252) 246 50 35

Ağaçlı alan, umumi telefon, spor alanı, büfe/market, lokanta, plaj, çamaşır yıkama yeri, bulaşık yıkama yeri,lavabo, WC, duş, içme suyu, karavan su bağlantısı, motokaravan yeri, karavan yeri, çadır yeri, Karavan/motokaravan elektriği, çadır elektriği.

Süre: 1 Haziran - 1 Eylül

KATRANCI ORMAN KAMPI

Fethiye-Muğla Yolu 10. Km. Fethiye/MUĞLA

Tel: (+90-252) 463 64 06

Ağaçlı alan, umumi telefon, spor alanı, büfe/market, lokanta, plaj, çamaşır yıkama yeri, lavabo, bulaşık yıkama yeri, WC, duş, içme suyu, karavan su bağlantısı, motokaravan yeri, karavan yeri, çadır yeri.

Süre: 1 Haziran - 31 Ekim

KÜÇÜK KARGI ORMAN KAMPI

Fethiye-Muğla Yolu 20. Km. Fethiye/MUĞLA

Tel: (+90-252) 633 64 08-09

Ağaçlı alan, umumi telefon, spor alanı, lokanta, büfe/market, plaj, çamaşır yıkama yeri, lavabo, bulaşık yıkama yeri, WC, duş, içme suyu, karavan su bağlantısı, motokaravan yeri, karavan yeri, çadır yeri.

Süre: 15 Haziran - 15 Eylül

GÜNNÜCEK ORMAN KAMPI

Marmaris/MUĞLA

Tel: (+90-252) 414 38 48

Büfe, çamaşır yıkama yeri, lavabo, mutfak, bulaşık yıkama yeri, WC-duş, soyunma kabini, işçi pavyonu.

Süre: 1 Nisan - 31 Ekim

ÇUBUCAK ORMAN KAMPI

Marmaris-Datça yolu 23. Km. MUĞLA

Tel: (+90-252) 412 10 18

Ağaçlı alan, umumi telefon, spor alanı, büfe/market, lokanta, plaj, çamaşır yıkama yeri, lavabo, bulaşık yıkama yeri, WC, duş, içme suyu, karavan su bağlantısı, motokaravan yeri, karavan yeri, çadır yeri.

AŞI İSKELESI ORMAN KAMPI

Ortaca /MUĞLA

Tel:(+90-252) 214 35 90

İNBÜKÜ ORMAN KAMPI

Marmaris-Datça Yolu 27. km. MUĞLA

Tel: (+90-252) 412 10 08

Süre: 1 Haziran - 31 Ekim

Etiketler
Ynt: Muğla Kamp Alanları

Sayın Koza Gökova Boncuk Koyunu unuttunuz galiba Muğla nın en güzel koylarından biri olan Boncuk Koyunu görmediyseniz hayatınızda çok büyük bir eksiklik var derim.

Malesef var çünkü görmedim. Sizden ricam; Boncuk Koyu ile ilgili detaylı bilgileri bizimle paylaşırsanız yolu o tarafa düşen ve bu koydan haberdar olmayan üyelerimizde bu güzelliği keşfetmiş olur.

ağustos sonu gibi gene gideceğim o tarafa incelerim o bölgeyide ama canekkaleden başlayıp marmarise kadar indim ve gördüklerim çok üzdü beni umarım bahsedilen bölgeyi beğenirim

bende o bölgeyi bayağı cakeşfettim boncuk koyu o alanda deil sanırım..
kamp alanlarının yazılddıgı bolge zaten gocek kısmı fethıye muglanın keşfedilmemiş turistler ve beton tarafından katledilmemiş ksıım ben çok sevdim zor ayrıldım
kendi kendime keşfetmek dezevklıydı
pişman olmaycaksınız doğyı bozlumamış gorüceksiniz..umarım hep oyle klsın.

Merhabalar bende Aktur Kamp alanı hakkında bilgi paylaşmak isterim
Marmaris -->Datça yolu üzerinde 30 km de Aktur Camping bu sene keşfettik
www.akturcamping.com 0 252 724 68 36
Çadır ve Karavan kamp için muhteşem bir yer Elektirik-su-wc-duş-buzdolabı -Market ve eczene gibi herşey mevcut
çok büyük bir alana yayılmış durumda denizi muhteşem istersneiz ve tabi boş yer olursa motel kısmıda mevcut
şuanda 1 haftalık tatilimizi burada geçiriyoruz

Aktur Kamp alanı cevresinde gezilecek bir çok yer var
Datça-Eski Datça-Mesudiye-Palamutbükü- Kinidos Antik kenti gibi çok güzel koylar var
Yol üzerinden bal,badem ve zeytin yağı gibi yöresel ürünleri satın almayın kooparatif çok daha kaliteli ve uygun ürünlerin satışını yapıyor,
Kinidos yolu üzerinde Mesudiyeyi gecince (Akturadan yaklaşık 40 km sonra) SINDI köyünde Bal , Badem,kekik,adaçayı ve zeytin yağ gibi yöresel ürünlerin satışını yapan kooparatif tabelesını göreceksiniz ana yoldan yaklaşık1 km kadar dağa çıkıyorsunuz görmenizi tavsiye ederim
Koop başkanı Ömer Ohan 0252 725 50 56 // 0537 952 41 58

aşı koyuna gittiniz mi? eğer sarıgerme tarafındaki aşı koyundan bahsediyorsak arabasız ulaşım imkansız ve yollar çok kötü durumda ... yaklaşık sekiz ay o bölgede mountainbike rehberliği yaptım. aşı koyu eşsiz bir yer ama çadır kurmak için uygun mu bilmem. Telefon sanırım yok elektirikte o bölgedeki kafetaryayı işleten ailede var... istenirse o koyla ilgili resimleri ekleyebilirim...

Bu seneki gezimde Fethiyedeki katrancı koyunda da kaldım.Kalabalık önce ürküttü fakat güzel işletiyorlar .Buna rağmen gürültü çok az.Duşlar ve tuvaletler idare eder vaziyette.Bulaşık ve çamaşır yıkama yerleri yeterli ve temiz.

Bu gezide son durağımız Datça Karaincirdeki Özil Mocamptı.Çok güzel bir kamp .Temiz,sakin.Herşeyiniz var.Güzel bir mutfak.Ocaklar,bulaşık için lavabo,çamaşır yeri,duşlar,tuvaletler pırıl pırıl.Adile hanım ve halil bey orayı güzelleştirmek için ellerinden geleni yapıyolar.Deniz hemen yanında ve pırıl pırıl.Efil efil rüzgar esiyo .sıcaktan bunalmıyorsunuz.daha ne diyeyim.

katranci orman kapmi sessizlik ariyanlar icin uygun bir yer oldugunu dusunmuyorum,faralya bolgesinde kelebekler vadisinin 350 metre yuksegindeki yamacta george hause adinda bir isletme var. fiyatlarida oldukca uygun...

dalyan ilcesinde,dalyan camping konum itibari ile oldukca guzel bir yerde,nehir kenari olmasindan dolayi sivrisinek var.birde kamp alaninin yan komsusu bistro isletio,bagzen gereksiz bir muzik fazlaligi olabiliyo.

Sizinle aynı fikirdeyim.Katrancı sessizlik isteyenlere göre değil,benim söylemeye çalıştığım bu kadar kalabalığa yine de çok iyiydi.zaten saat 01:00e kadar müzik devam ediyor.Ama curcuna ve rahatsıs-zlık verenler yoktu.

gitmeyi düşünenlere gökova orman kampını kesinlikle tavsiye ederim gittiğinizde oranın baya bi daimi üyessi olduğunu göreceksiniz vede kopmanız biraz zor olacak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR