arkadaşlar çok mutluyum çok aradım çok sordum kafanızı agrıttım hepinize sabırlı davranışlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum antalyada fotografından çok düzgün bir araç buldum 97 model hemen antalyaya gittim gördügüm manzara ve araç sahibinin sınırları zorlayan pişkin davranışları ve patavatsızlıklarına birde aracın dıştan çekilen fotografına bir başka aracın düzgün içi fotograflarının eklenerek ilana verildigi gerçegini ögrenip karşımda bir çöplük bulunca çok sinirlerim bozuldu resmen adam keklemeye çalışıyorlar bir sinirle bütün gücümü toparladım ve daha öncesinde dikkatimi çeken gözüme çarpan fakat fiyat olarak fazla buldugum bir ankara arabası vardı 97 zj atladım ankaraya gittim aracı hmc ye götürdüm igneden iplige didik didik kontrol ettirtim (hmc deki arkadaşlarıma dostlarıma bana verdikleri desteklerden dolayı buradan hepinizin huzurunda teşekkürler ediyorum.taa antalyadayken bile telefonla şunla bunla her imkanı degerlendirerek beni yanlız bırakmadılar arkadaş dost dedigin servis dedigin böyle olur)al abi araç mis gibi dört dörtlük dediler birde kendimize göre bakımını yaptılar yagı yag filtresi hava filtresi antifirizi ıvır zıvırı orta düzey birde bakım yaptık araç oldu yag gibi ve arkadaşlar aracın ödemesini en yüksek baremimden hiç ugraştırmadan helalı hoş olsun dedim yaptım ve çok şükür aldım sevinçten uçuyorum ankara eskişehir arasını geldim tadına doyamadım bu apayrı birşey bu farklılık bu tarz ...koyduk kapının önüne zırt pırt camdan dışarı bakıyoz...velhasıl siz sevgili gezenbilir üyesi arkadaşlarım bu sevincimi sizlerle paylaşmak ve sizlere teşekkür etmek istedim ...durum bundan ibaret....ohhh beee