muradıma erdim zj mi aldım arkadaşlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan y-bsungur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,912

y-bsungur

Kamp I
Yer
eskişehir
arkadaşlar çok mutluyum çok aradım çok sordum kafanızı agrıttım hepinize sabırlı davranışlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum antalyada fotografından çok düzgün bir araç buldum 97 model hemen antalyaya gittim gördügüm manzara ve araç sahibinin sınırları zorlayan pişkin davranışları ve patavatsızlıklarına birde aracın dıştan çekilen fotografına bir başka aracın düzgün içi fotograflarının eklenerek ilana verildigi gerçegini ögrenip karşımda bir çöplük bulunca çok sinirlerim bozuldu resmen adam keklemeye çalışıyorlar bir sinirle bütün gücümü toparladım ve daha öncesinde dikkatimi çeken gözüme çarpan fakat fiyat olarak fazla buldugum bir ankara arabası vardı 97 zj atladım ankaraya gittim aracı hmc ye götürdüm igneden iplige didik didik kontrol ettirtim (hmc deki arkadaşlarıma dostlarıma bana verdikleri desteklerden dolayı buradan hepinizin huzurunda teşekkürler ediyorum.taa antalyadayken bile telefonla şunla bunla her imkanı degerlendirerek beni yanlız bırakmadılar arkadaş dost dedigin servis dedigin böyle olur)al abi araç mis gibi dört dörtlük dediler birde kendimize göre bakımını yaptılar yagı yag filtresi hava filtresi antifirizi ıvır zıvırı orta düzey birde bakım yaptık araç oldu yag gibi ve arkadaşlar aracın ödemesini en yüksek baremimden hiç ugraştırmadan helalı hoş olsun dedim yaptım ve çok şükür aldım sevinçten uçuyorum ankara eskişehir arasını geldim tadına doyamadım bu apayrı birşey bu farklılık bu tarz ...koyduk kapının önüne zırt pırt camdan dışarı bakıyoz...velhasıl siz sevgili gezenbilir üyesi arkadaşlarım bu sevincimi sizlerle paylaşmak ve sizlere teşekkür etmek istedim ...durum bundan ibaret....ohhh beee

Etiketler
Ynt: muradıma erdim zj mi aldım arkadaşlar

ARKADAŞIM ilk başta sende zj ailesine hoş geldin ;)allah kaza bela arıza vermesin araçların modeli 97 model olmasına rağmen mükemmel bir konfor ve mükemmel bir sürüş keyfi veren başka hiç bir araçta bulamayacağın v8 zevki vemotor performansı kısaca tek kelimeyle müthiş bir araçtır ama merak etme bir tek sendeğilsin aracı aldığında camlardan bakan eminimki bunu ve fazlasını tüm zj ye ilk sahip olanların hepsi hatta daha fazlasını yapmışlardır bilesin ;D ;D ben 3 ay mondeo ya binemedim ;Dsonra bindiğimde sanki direksiyonu bile doğan kkullanıyomuşum gibi geldi, :D :D daha bu zj virüsü yeni aldın bak uyarmadı deme yol yakınken sat yoksa bu hastalık ilerler ve araç yükseltmeydi M-T lastikti falan derken virüs heryerine bulaşır ;D ;D ;D

pehlivan' Alıntı:
ARKADAŞIM ilk başta sende zj ailesine hoş geldin ;)allah kaza bela arıza vermesin araçların modeli 97 model olmasına rağmen mükemmel bir konfor ve mükemmel bir sürüş keyfi veren başka hiç bir araçta bulamayacağın v8 zevki vemotor performansı kısaca tek kelimeyle müthiş bir araçtır ama merak etme bir tek sendeğilsin aracı aldığında camlardan bakan eminimki bunu ve fazlasını tüm zj ye ilk sahip olanların hepsi hatta daha fazlasını yapmışlardır bilesin ;D ;D ben 3 ay mondeo ya binemedim ;Dsonra bindiğimde sanki direksiyonu bile doğan kkullanıyomuşum gibi geldi, :D :D daha bu zj virüsü yeni aldın bak uyarmadı deme yol yakınken sat yoksa bu hastalık ilerler ve araç yükseltmeydi M-T lastikti falan derken virüs heryerine bulaşır ;D ;D ;D

allah kurtarsınmı dedin anlamaıdm ben ;D

Yıldırım bey,aracınızı güzel günlerde ve keyifle kullanmanızı temenni ederim.
Yazdıklarınızdan, uzun süren araştırmalarınızın karşılığını alacağınız bir ZJ sahibi olduğunuz anlaşılıyor.Hayırlı olsun.

Tempus' Alıntı:
allah kurtarsınmı dedin anlamaıdm ben ;D
Allah başka zevâl vermesin demek istemiş :D

İşin şakası hayırlı olsun, umarım sizde bir müddet sonra Capona kavuşursunuz deyip marka polemiğini ateşleyeyim ;D ;D ;D

Aracınız hayırlı uğurlu olsun kazasız günlerde kullanın. Bu güzel haberi okuyunca , eminim benim kadar arkadaşlar da sevinmiştir, zj öyle bir tutkudur ki yenge bile kıskanacaktır,çünkü ben de ,eşim kıskanacak kadar aracımı seviyorum.en kısa zamanda bukadar ince elenip sık dokunan aracın resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Umarım bu mutluluğunuz Jeep'inizle çok uzun yıllar devam eder (Zırt pırt satanlara duyurulur :D )

Kazasız belasız kullanın,Zj'nizle edindiğiniz yol tecrübesi daha hiçbirşey siz birde yol dışına çıkın bi ;) ...

Hayırlı, uğurlu olsun. Allah güzel günlerde sağlıkla, mutlulukla kullanmayı nasip etsin.

Doğru yolu bulmuşsunuz... ;)

hayırlı uğurlu olsun,iyi günlerde kullanmanız dileğiyle..............

lastik göbekleri var mı onu söyle sen ;D hayırlı uğurlu olsun...güzel günler geçirirsiniz inşallah...aynı duyguları her zj sahibi hemen hemen yaşamıştır....bende bugün 1 aylık aradan sonra kısa sürede olsa kontağı çevirip birkaç tur atabildim çok özlemişim keratayı

pehlivan' Alıntı:

Yıldırım bey öncelikle aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın, bu araç üzerine bu paraya başka bir araç tanımam fakat sizin gezenbilir üyelerine yardımcı olabilmeniz için antalyadaki o aracın linkini vermeniz lazım başkalarıda yok yere o araca bakmak için o kadar yolu gitmesin...

Hayırlı olsun, adınıza çok sevindik. GC hastalığına hoş geldiniz. Artık bu hastalıktan kurtuluş yok. Allah bir ömür boyu, kazasız, belasız hayırlısıyla kullanmak nasip etsin. Bu arada bahsettiğiniz serviste yaptırdığınız orta seviyedeki bakımın tam olarak içeriği ve fiyatı konusunda bilgi verebilir misiniz müsait oldunuzda? Teşekkürler...

Selam, abicim burdan ve telefonda da nedemiştim, gideceğin araba büyük ihtimal çöplük çıkacak diye... terbiyesizler fotoğraf değiştirmek ne demek..

Neyse kardeş hayırlı uğurlu olsun, muradın erdin sonunda, tekerlerine taş değmesin, arazi vitesine zeval gelmesin, fotoğraflarını koyarsın artık, birde ne kadara aldığını özel mesajdan atarsan sevinirim, ankara arabası çünkü..

bir de km kaçta ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.