Navitech Dokunmatik Ekran P140S Navigasyon Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan acemi_myca Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,912

acemi_myca

Kamp I
Yer
çorum
Mrb arkadaşlar nette gezinirken bunu buldum
NAVITECH Dokunmatik Ekran P140S Navigasyon Sistemi

İster portatif, iser araç içi modeller olsun, Navitech Navigasyon cihazlarının LCD ekranlarında mükemmel görüntü kalitesiyle, kolay kullanım olanağına sahip olursunuz. Dokunmatik ekran sayesinde tüm yollar parmaklarınız ucunda ekranda nerede olduğunuzu ve hedefinize giden yolu kuşbakışı görürsünüz.

Aracınızın ilerlemesine eş zamanlı olarak hareket eden harita görüntüsü ilerledikçe, hem ekrandaki garafik işaretler aracılığıyla hemde Türkçe bir ses yardımıyla
adım adım yönlendirilirsiniz. Dilerseniz, Türkçe dışında 16 farklı dilde ekran menüsü ve sesli yönlendirme tercihinden yararlanabilirsiniz.

Bulunduğunuz cadde yada sokağın ismiyle birlikte, hedefinize ne kadar mesafe kaldığı ve yaklaşık ulaşma süreniz de ekranda yer alır. Aynı zamanda
yolunuzun üstünde yer alan; otel, restoran hastane, benzin istasyonu ve banka ATM'leri gibi önemli ve ihtiyaç duyabileceğiniz noktalada ekranda semboller aracılığıyla gösterilir.

Navitech ürünlerinde Türkiye'nin en kapsamlı navigasyon yazlımı kullanılmaktadır.
31.01.2010 tarihine kadar tüm NAVTURK yazılım güncellemelerini ücretsiz yaptırabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

32 MB Flash; 256 MB SDRAM Hafıza

SD Giriş

4" HD Geniş Ekran, 65.000 Renk

10.000:1 Kontrast, Dokunmatik Ekran

Win CE 5.0 İşletim Sistemi

MP3 / WAW Çalar

Digital Fotoğraf Albümü; Takvim Yazılımı

20 Kanal GPS Yüksek Hassasiyetli Uydu Erişimi

NAVTURK Güncel Navigasyon Yazılımı

700.000 km karayoluyla 81 ile ulaşım

81 il 500 ilçe sokak detayları

200.000 POI (Kayıtlı Önemli Nokta)

Türkçe menü ve Türkçe sesli yönlendirme

Ayrıca 17 dilde menü ve sesli yönlendirme

Yazılım güncellemesini www.navturk2007.com sitesinden ücretsiz yapabilirsiniz.

Opsiyonel Bluetooth

navitech.jpg

Etiketler
Ynt: Navitech Dokunmatik Ekran P140S Navigasyon Sistemi

verdiğiniz adrese baktım fakat sayfada hiçbir şey açılmadı (göremedim). Acaba benim browserimde mi bişey var. site mi bozulmuş?

NAViGO-GPS869-4.3---1GB-SD-HARiTALi-Navigasyon-Sistemleri

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=50397&ad=NAViGO-GPS869-4.3---1GB-SD-HARiTALi-Navigasyon-Sistemleri

Özellikler
Karakteristik NAVIGO GPS869 4.3 1GB SD HARİTALI
Kart Yuvası Var - SD card slot
Ekran 4.3" inch 10,92 cm , Parlak TFT LCD Dokunmatik Ekran
Boyutlar 12,50 x 8,30 x 2,20 Cm
Ek Özellikler TÜRKİYENİN EN KAPSAMLI HARİTASI (65 İL TAM KAPSAMLI 13 İL TEMEL)

Ağırlık (Gr) : 219
Alarm : Var
Altimetre : Var
Bluetooth : Var
GPS Cihazı Tipi : Araç İçi (Navigasyon)
Çalışma Sıcaklığı Aralığı (°C) : -10 ~ +60
Dahili Hafıza : Var
Ekran Çözünürlüğü (Pixel) : 272 x 480
Güç Kaynağı : 220V Adaptör + Çakmak Adaptörü, Dahili Li-ION Batarya
Güç Kaynağı Ömrü (Saat) : 5
Harici Anten Bağlantısı : Var
Harici Hafıza : Var
Harita Seçenekleri : NAVIGO
Hassasiyet (M) : ±3
Hız Sensörü : Var
İl/İlçe Bilgisi : Var
İz : Var
Koordinat : Enlem/Boylam
Marka : Navigo
Menü Dili : Türkçe
Mp3 Player : Mp3 ve Video Multimedia, Var
Nokta Kaydı : Var
Bilgisayar Bağlantısı : USB - Otomatik Senkronizasyon - Harici Disk Olarak Kullanabilme
Pusula : Var
Rota Sayısı : Var
Sesli Yönlendirme : Türkçe, Var
Şehir İçi Navigasyon : Var
Uydu Alıcısı : 20 Kanal Yüksek Hassasiyetli, SIRF III Star
Waas/Egnos : Var
Yüksek Hassasiyetli Alıcı : Var

navigo_gps869.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR