Neden Hala Karavanımız Yok?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alpino Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,744
Ynt: Neden Hala Karavanımız Yok?

Selam ahali.Mesele mangır meselesi.eyer onu bulursam ilk bulduğum karavanın boynuna sarılacağım.haberiniz olsun.

Etiketler

yaybek' Alıntı:
Sayın patrolcat eğer ihtiyaçlarınıza cevap verecek bir karavan alabilirseniz eminim en kısa zamanda ben neden daha önce bunu yapmamışım diyeceksiniz,umarım sizde arzu ettiğiniz karavana ve doğada daha hür olmaya kavuşursunuz.
Çok teşekkür ederim Yusuf bey güzel temennileriniz adına..
Bir karavan sahibi olduğumda kesinlikle iyi biliyorum ki pişman olacağım dediğiniz gibi daha önce neden almamışım diye..
Şimdilik şartlar ve imkanlardan dolayı erteliyorum diyelim..
Sevgilerimle..

Liste ne kadar uzun veya ne kadar kısa olursa olsun, 1 madde bile olsa sonuç hep aynı. Bahanemiz = 0 karavan :smiley:

A:selam yusuf kardeş .iyimisin.Neden olmasın benimki olsa olsa dediğin gibi ofis karavan olur...Bir ara düşünmüştüm bırakmadılar.Şimdi karışan yok .perede de tunne ,yok .Yanı döndük başa geldik.Allah sağlık versin.Bir görüşme ayarla da muhabet artsın.havalar da ısındı.Haydi olay gelsin.

Belki gerçekten bir karavan sahibi olmak istemiyorsunuz? yada karavan yerine araba ile seyaht etmek kolay geliyor, yada uçakla? :smiley:)

Ben hiç karavanla seyahat etmedim Yusuf Bey, zevkllidir mutlaka...

Başak hanım umarım en kısa zamanda bir karavan sahibi olur özgürce dolaşırsınız memleketi,benim karavanımı satın alan da yanlız yaşayan bir bayandı ayrıca tanıdığım sürekli karavanda yaşayan Sabiha ablamız var.

Pek karavan merakım yoktur ama şu kadarını söyliyeyim, para oldu mu vakit, vakit oldu mu da para olmuyor genelde. İkisini bir araya getirebilene ne mutlu..

6-7 bin lira maliyetle geçen yaz çekme karavan sahibi oldum. Bütçem ancak buna elverdi. Ama her yaz gittiğim ve otel ve pansiyon konaklamalı tatillerimden çok daha keyif aldığımız kamping tatili bu bedele değdi. (Yusuf kardeşimle kampinde görüştük. Olayın şahididir. ;D)

Üç yıldır aynı soruyu ben de kendime soruyordum. Kendimce bir sürü bahaneler sürüyordum. Gerçekten isteyince şartlar da oluşunca bir kampere sahip oldum. Gerçekten istemenize rağmen, şartlar (mali, ailevi, teknik, otopark, diğer vs) oluşmayınca fazla zorlamanın gereği yok. Çok istediğiniz birşey size mutsuzluk verebilir.

ankirali' Alıntı:
6-7 bin lira maliyetle geçen yaz çekme karavan sahibi oldum. Bütçem ancak buna elverdi. Ama her yaz gittiğim ve otel ve pansiyon konaklamalı tatillerimden çok daha keyif aldığımız kamping tatili bu bedele değdi. (Yusuf kardeşimle kampinde görüştük. Olayın şahididir. ;D)

Nail abi merhaba nasılsınız,geçen sezon bizde Akcakoca çevresine gittik birkaç gün kaldık dönüşe geçtiğimiz gün yol kenarında bir kamping gördüm girip bir şartlarını öğreneyim forumda yazarız bu tarafa gelecek dostlara bir konaklama adresi olur dedik aracı daha park etmeden biri yaklaştı selam verdim Yusuf hoş geldin sensin değilmi dedi hanımla birbirimize baktık şaşırdık indik kendisini tanıttı Nail abi (ankirali) birazda gururlandık hani namımız buralara kadar gelmiş dedik ;D evet ben şahidim Nail abinin karavanını ve yüzüne yansıyan mutluluğunu gördüm ;) ;D

Aslında En güzel cevaplar Zentos arkadaşımızın Karavan bakmaya gittik başlığı altında gizli galiba ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72238.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR