Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sabri yucel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 211
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 98,889

Şimdi servisten teyid aldım

Durmanıza gerek yokmuş kesin bilgi

Durmak yok yola devam yani ;D

Etiketler
teşekkürler

Hırçın Karadeniz' Alıntı:
Peki bir soru daha abiler?
4x4 h konumunda max kaç km yapıyorsunuz? Belli bir limit bunu için geçerli mi?
4X4 H konumunda firmanın tavsiyesi azami hız 80 km. ama ben bu kış asfalt yolda kar yağarken 110 km. yaptım.

4x4 L konumunda ise firma tavsiyesi azami hız 15 km. kartepe kuzuyaylaya çıkarken 4x4 L de 30 km.ye çıktım. Limitleri fazla zorlamaya gerek yok

celo53' Alıntı:
4X4 H konumunda firmanın tavsiyesi azami hız 80 km. ama ben bu kış asfalt yolda kar yağarken 110 km. yaptım.
Anladım Selim abi teşekkürler; yüksek sürat yapamamanın sebebi porya sanırım.
Yeni kasa G.Vitarayla basabas g,idiyor arkadaş

kabasakal73' Alıntı:
Triptonik şanzımanlı araçlarda birde serviste şanzıman güncellemesi oluyor tabi bu araçtada
bir arkadaşımda var Actyon Sports vites geçişleri biraz sertti günceleme ile olayı aştık
Bunu dikkate al...

Çünkü o bir Mercedes.
Çünkü o bir kaplan.
Çünkü o özgün.
Çünkü o SSANGYONG

valla selim bey benimde kafam karıştı hem de çok karıştı internette biraz araştırdım servise sordum acaba benim tarif ettiğim otomatik ile sizin tarif ettiğiniz otomatikler ayrımı benim söylemek istediğim
D
R
P
1.2.3 Olan araç yani D konumunda giderken seyir halinde iken vitesi 1 e veya 2 ye veya 3 alabiliyoruz durmadan hareket halindeyken
bu şekildeki kullanımı servis bana yaparsan şanzumanın gider masrafı çok olur kullanma dedi
yanlış anlamayın otomatik vitesli arabayı 2 seneden beri yani ssangyongla kullanmaya başladığım için bilmiyorum aldığım zaman bayi servi elamanını yanıma verdi ve benim almış olduğum ototmatik vitesli aracımda bana 2saat yanımda durarak kurs verdi onlara sormuştum bana kullanamazsın dedi
bu işi bir sonuca bağlasak iyi olacak valla yukarıdaki yazılarda arkadaşın biri servise sordum kullanabilirsin diye servisin kendisine söylediğini yazmış ama bizim ustamı bilmiyor yoksa

Bir etkende Surat bence .... Otamatiklerde 180 gidiyor sun devir 3200 de baska Bir Aracda deneyin bakalim devir kaca gelecek ... Sadece bu bile aracin ne Kadar yuksek torklu oldugunun gostergesidir ...
Sanziman oranlari ozellikle 6 vites cok cok iyi cok rahat 200 km surate cikmak mumkun Hemde economic Bir sekilde ...

Kaan bey sizin araçla bizim aracın şanzımanı aynı ise ki aynı seyir halindeyken otomatikten manuele,manuelden otomatiğe geçmenizde bir sakınca yoktur.

celo53' Alıntı:
Kaan bey sizin araçla bizim aracın şanzımanı aynı ise ki aynı seyir halindeyken otomatikten manuele,manuelden otomatiğe geçmenizde bir sakınca yoktur.
Abi bence de bir sakınca olmaması lazım, ki bu taban mercedes tabanı. Bazıları vito ile motor ve şanzımn aynıymış diyor. Mersedes te de durup mu vites geçiroyo insanlar.

celo53' Alıntı:

bu gün deneyeceğim bakalım nasıl olacak sıkıntı yaratacakmı