Ynt: Niğde Aladağlar Dağcılık Kampı (16-19 Mayıs 2009)
Murat cok tesekkur ederiz gercekten resimlere baktıkça bunları yapan ben miyim diye hayrete düşüyorum. Özellikle kar kulvarlarında yatay geçiş yaparken aşağıya baktığımda bütün seyrettiğim çığ vs. olayların geliştiği fillmler aklıma geldi, ama panik olmamaya çalıştım, tabii ki Efe'nin yardımıyla...
Ben önceden hiç krampon ve kazma kullanmamıştım, Efe bana nasıl kullanacağımı, kendimi nasıl frenleyeceğimi öğretti, çok güzel ama güzel olduğu kadar heyecanlı bir yürüyüş oldu. Açıkçası tamamlayacağım konusunda şüphelerim vardı, ancak eğer kendimize göre belirlediğimiz zirveye ulaşmazsam Efe çok üzülür diye kendimi maximum zorlayarak hedefe ulaştım. Özellikle dönüşten çok korkuyordum, enerjimin bitip, dağın başında kalacağımdan endişe ediyordum. Bir ara sağlık sigortamın helikopter hizmetini kullansam acaba olur mu diye düşünmedim değil
Herseye rağmen tüm yürüyüş boyunca emniyetimizi ön planda tuttuk, yapayacağımız hiçbir şey için kendimize riske atmadık, açıkçası performans ve fazla kilo sorunu bizim sınırlarımızı belirledi, döndüğümde kendimi psikolojik olarak çok zayıflamış hissettim, ancak tartı aynı şeyi söylemiyor maalesef
Tüm gün boyunca toplantıda olduğum için bu güzel sohbete katılamadım, ancak şimdi rahat koltuğumuzda oturup, geçen 4 günü düşününce insan gerçekten çok isteyerek ve severek yasptığı sürece sınırlarını zorladığını bir kere daha görebiliyor.
Diyoruz ki eğer istersek ve bunun için kendimizi ve şartları uygun hale getirebiirsek herşeyi başarabiliriz.
Dikey limit filmini hatırlamadığım sürece sanırım
Herkese selam ve sevgiler
Sinem
COMPETUS' Alıntı:
Efe abi sizi ve Sinem hanımı tebrik ederim.Şu yarım kalmış mesele inşallah beraber tamamlarız.Zirve resimlerini bekliyoruz.