Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 181
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,943

sertem41

Zirve
Yer
KOCAELİ
Herkese merhabalar;

Konu başlığından dan da anlaşılacağı üzere, yaklaşık 1 senedir süren, her yönü ile beni tamamen etkileyen, beni benden alan bu araca 25.10.2010 tarihi itibari ile sahip oldum.

Bana bu zamana kadar destegini ve bilgi anlamında düşüncelerini yansıtan herkese teşekkür ederim.

Bugüne kadar forumda bulunan bir çok üstad dan bir çok bilgiler edindim, kendi düşüncelerimi paylaştım her konuda değerli dostlardan çok şeyler kazandım.
Aldığım bu aracımında yine değerli üstadlardan ve değerli arkadaşlardan kazandığım bilgiler ışığında her şekilde düzenlemeler yapabileceğim gibi sizlerin yine bu tür paylaşımlardan faydalanmaya devam edeceğim.

Ben de öğrendiğim deneyimleri burada akatarağım gibi sizlerden de yine desteklerinizi esirgememenizi rica ediyorum.

Bir DEFENDER sevdalısı olarak bu muhteşem AİLEYE katıldığımdan dolayı çok mutluyum.

Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Aldığım araç ile ilgili biraz bilgiler aktarmak isterim.

Aracımı yine benim gibi İzmit li olan sitenin müdavimlerden olan Berk arkadaşımızdan aldım, tanıyanlarınız mutlaka vardır. Bu aracı tercih etmemdeki en büyük etken bu arkadaşımın İzmitte oluşu, bu konuda oldukça deneyimli oluşu ve bu konuda her türlü desteği alabiliyor olacağım, ayrıca kendisinin ikinci bir aracı olduğundan her türlü yardıma koşabileceği, en büyük etken ise kendisinin gösterdiği yakın ilgi ve DOSTLUK olmuştur. Kendisine buradan da ayrıca teşekkür ederim. Ben araç satın aldığımı düşünmüyorum, bir dostluk ve arkadaşlık kurdum diye düşünüyorum.

Aracımızda;

88 model dizel
motor yeni yapılmış durumda
ses ısı izolasyonu yapılı
şanzıman difransıyel aksamları elden geçirilmiş değişmesi gereken parçaları değişmiş
g4 portbagaj yapılmış
orjinal 4 adet bridgestone geniş blizzak kar lastikleri
trigger kayışı değişimi diğer kayışlar filtreler mazot pompasının modifikasyonu stop koruma telleri fren hotrtumları fren diskleri balataları vs.. yenilenmiş
yan basamaklar yapılmış
çorum kaloriferi kaput içine yerleştirilmiş
yenilenmiş torpido
full deri koltuklar ( chvey tahoe )
arka koltukları geri çekilmiş rahat oturma alanı sağlanmış
cubby box
renkli camlar (cam film çekilmiş)
arkada çeki demiri mevcut

Bakalım tüm bunlardan sonra ben neler yapacağım, eksikleri tabiki var zaman içerisinde gidermeye çalışacağım.

Herkese sevgi ve saygılarımla.

Serhat TEMİZCE

IMG_1422.jpg

IMG_1420.jpg

IMG_1815.jpg

IMG_1474.jpg

30079317vls.jpg

Etiketler

Ynt: Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma

Hayırlı Uğurlu Olsun .Sizi yakından takip ettim gerçekten istiyordunuz oldu.Bizim içinde örnek oldunuz .İnşallah bizimde olur birgün.Aracın görünümü süper bence.Benimde piyasayaı öğrenmem açısından sakıncası yoksa fiyatını öğrenebilirmiyim.Birde hidrolik direksiyon varmı.Tekrar Hayırlı Olsun. ;)

bahadır1919' Alıntı:
Hayırlı Uğurlu Olsun .Sizi yakından takip ettim gerçekten istiyordunuz oldu.Bizim içinde örnek oldunuz .İnşallah bizimde olur birgün.Aracın görünümü süper bence.Benimde piyasayaı öğrenmem açısından sakıncası yoksa fiyatını öğrenebilirmiyim.Birde hidrolik direksiyon varmı.Tekrar Hayırlı Olsun. ;)

Merhaba Bahadır;

Evet çok istiyordum ve oldu. Bir tek bu forumda ki kişiler değil artık yaşadığım çevredeki etrafımdaki herkes biliyordu ne kadar istediğimi ve herkes benim kadar çok sevindi.

Demek ki bir kere daha kanıtlamış olduk, ''ÇOK İSTERSENİZ OLUR''

Aracımda hidrolik direksiyon yok fakat bu bir eksiklikmi forumlara o kadar bakıyorum çözebilmiş değilim, ya şu forumda anket açsam kesinlkle yarı yarı ya sonuç çıkar diye düşünüyorum.

Manuel direksiyonlu araç kullanmayalı çok zaman olmuştu, alışırmıyım, yoksa hidroliğemi çeviririm bilemiyorum şimdiden.

Aracın fiyatına gelince söylemesem daha uygun olur diye düşünüyorum, ama şunu söyleyebilirim makul alınabilir bir rakam malum sitede bu fiyatlar üç aşağı beş yukarı belli zaten.

Saygılarımla.

serhat abi.hayırlı uğurlu olsun,allah güle güle kullanmayı nasip etsin,yolun hep açık olsun,bol bol çamurlu olsun :D :Ddemekki çok isteyince,oluyor,darısı artık olmayanlara,araç çok güzel rengide güzel,vay abimya helal olsun sana,valla ne kadar sevindim bilemessin,abi bu arada yeni resimlerinide bekliyoruz,birde def.ine bir isim takmalısın.birde hidrolik olmamasınında arazide çok avantajları var,manuel daha iyi abi hiç kafanı yorma,en fazla biraz daha kas yaparsın :Dfiyatını bende hiç sormayayım,artık bununda önemi yok zaten,abi tekrar hayırlı olsun saygılar...

pancarmotorcu' Alıntı:
Hayırlısı olsun ,iyi günlerde kullanın

Çok teşekkür iyi dilekleriniz için...

irfan acar' Alıntı:
serhat abi.hayırlı uğurlu olsun,allah güle güle kullanmayı nasip etsin,yolun hep açık olsun,bol bol çamurlu olsun :D :Ddemekki çok isteyince,oluyor,darısı artık olmayanlara,araç çok güzel rengide güzel,vay abimya helal olsun sana,valla ne kadar sevindim bilemessin,abi bu arada yeni resimlerinide bekliyoruz,birde def.ine bir isim takmalısın.birde hidrolik olmamasınında arazide çok avantajları var,manuel daha iyi abi hiç kafanı yorma,en fazla biraz daha kas yaparsın :Dfiyatını bende hiç sormayayım,artık bununda önemi yok zaten,abi tekrar hayırlı olsun saygılar...

İrfan Kardeşim çok teşekkür ediyorum, eh artık ben sıramı savdım, daha açmış olduğum başlığı (DEFENDERI OLMAYAN DEFENDER SEVDALILARI) sana emanet ediyorum, ama sadece bir şartla, en kısa zamanda seninde bir araç sdahibi olman şartıyla.

Uğraşacak çok şey var, ne kadar temizini aldım desende malesef bir sürü şeyi varmış diyorsun, hidrolik konusunda gerçekten ciddi söyledim, herkes farklı yorumlarda bulunmuş sitede, dediğim gibi şu an da birbirimize alışmaya çalışıyoruz, yani flört halindeyiz ;) devamında neler olur bilmiyorum...

İsim konusunda önerilere açığım, ailece bir sürü isim türetiyoruz ama arkadaşaşlarında fikirlerini alabilirim.

Saygılar.

Hayirli ugurlu olsun serhat abi iyi gunlerde beraber kullanmak nasip olur insallah.. Sattigimizin ertesi gecesi bi garip olduk cok rahat ve keyifli bir arac bizmkisi keyfe keder seylerinide yaptiktan sonra dort dortluk hale getireceginden hic suphem yok :smiley: daha cok goruscez nasiolsa defender ailesine tekrar hosgeldin sevgiler

berk' Alıntı:
Hayirli ugurlu olsun serhat abi iyi gunlerde beraber kullanmak nasip olur insallah.. Sattigimizin ertesi gecesi bi garip olduk cok rahat ve keyifli bir arac bizmkisi keyfe keder seylerinide yaptiktan sonra dort dortluk hale getireceginden hic suphem yok :smiley: daha cok goruscez nasiolsa defender ailesine tekrar hosgeldin sevgiler

Berkcim selam;

Aynı duyguları bende yaşıyorum dediğin gibi keyfe keder yada zoruri farketmez, artık aynı yolda beraberiz, sonuçta senin yapmadıklarını ben yapacağım, acele etmeden yavaş yavaş bu işin üstesinden seninde yardımla gelebileceğimizi düşünüyorum.

Tekrar teşekkürler.

Ayrıca senin bana vereceğin şeyler var hatırlatmak isterim, bu arada benim de sana vereceğim bir şey var, telefonlaşalım yarın. ;)

Aracınızı güle güle kullanın, hayırlı olsun.

sertem41' Alıntı:
Berkcim selam;

Aynı duyguları bende yaşıyorum dediğin gibi keyfe keder yada zoruri farketmez, artık aynı yolda beraberiz, sonuçta senin yapmadıklarını ben yapacağım, acele etmeden yavaş yavaş bu işin üstesinden seninde yardımla gelebileceğimizi düşünüyorum.

Tekrar teşekkürler.

Ayrıca senin bana vereceğin şeyler var hatırlatmak isterim, bu arada benim de sana vereceğim bir şey var, telefonlaşalım yarın. ;)

Abi Aklimda merak etme malzemeler depoda yamur camur biraz azalsin depodan cikarcam ;) haberleselim yarin hazirlar teslim ederiiiz

Felice' Alıntı:
Aracınızı güle güle kullanın, hayırlı olsun.

Çok teşekkür ederim mesut kardeşim, çok sağolasın.
berk' Alıntı:
Abi Aklimda merak etme malzemeler depoda yamur camur biraz azalsin depodan cikarcam ;) haberleselim yarin hazirlar teslim ederiiiz

Ok anlaştık kardeşim, benimde sana vereceğim bir şey var.

İyi geceler.

tekerlekleri düz bassın yada çamuru bol olsun
isim ve arabayı bir arada görünce aklıma wasp geldi anlamı sarıca arı gerçi italyanlar aynı arıyı vespa ile motorlarda kullanmışlardı ama bu arabada ne karada nede suda sarıca arı gibi rakip tanımaz hemde sarı siyah

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR