Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 181
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,308
Ynt: Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma

hayırlı olsun abi

300tdi yakışır ;D

Etiketler

merhaba serhat bey maltepede tellioglundaki 3000 defenderı sizmi aldiniz 2007 model ..

sabri yucel' Alıntı:
merhaba serhat bey maltepede tellioglundaki 3000 defenderı sizmi aldiniz 2007 model ..

2007 model hemde, çok hoş geldi kulağa... Bana yakıştırdığınıza çok sevindim ama malesef öyle bir şey yok, o araçtan bilgimde yok.

Aracımı satttıktan sonra bakacağım alternatiflere, kafamda çok proje var ama, bu hastalık işte, yine DEFENDER yine DEFENDER.

Selamlar.

selam .. ben yanliş yazmisim aracın modeli 1997 imiş.. ama satılmiş bakalım kısmet aramaya devam ...

Size bol şans dilerim. Umarım sizde gönlünüzdeki aracı bulursunuz.

Selamlar.

Uzun zamandır buraya da yazı yazılmamış, hareketlendireyim istedim biraz.

alican4153' Alıntı:
merhaba serhat bey,

arkadaki çeşmeden tanıdım bir anda kuzuyayla olduğunu

Alican baktık Kartepe kar yok, kar olan yerede bizi sokmaqzlar araçla, bizde kuzu yaylaya çıkalım dedik.

bence en iyisini yapmışsınız kuzuyayladan ileri gidince arka yaylalara çıkan ara yollar var bu mevsimde karlı ve çamurlu olacağını düşünüyorum otele çıkmaktansa oralara gitmek daha güzel olur

alican4153' Alıntı:
bence en iyisini yapmışsınız kuzuyayladan ileri gidince arka yaylalara çıkan ara yollar var bu mevsimde karlı ve çamurlu olacağını düşünüyorum otele çıkmaktansa oralara gitmek daha güzel olur

Tek araç çıkmak biraz beni korkutuyor, hadi sende bir an önce işe giriş te DEFENDER olayına başla artık.

Bu arada varmı bir gelişme?

ah bir alabilsem heryere gideriz,şimdilik bir gelişme yok perşembe günü babam gelecek son sözü o söyleyecek bakalım ne olacak ben DEFENDER olacak diye tahmin ediyorum ama babamın aklında başka bir araç daha var akaryakıta da zam geldikçe biraz korkuyorum malum ögrenciyiz ama en son 10 numara yağ koycaz herhalde