Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 181
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,278
Ynt: Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma

sertem41' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba;

Uzun zamandır hasretle beklediğim ve sahip olduğumuz DEFENDER ımızı satmaya karar verdik. Sizleri duyar gibi oluyorum şimdi. Ne oldu, neden bir şey mi var falan diye.

Kısaca burada da izah edeyim zaten yeni bir konubaşlığıda açacağım ve burada da paylaşacağım sizlerle. Konudaki anlayışınıza teşekkür ederim, destekleriniz yine bekliyorum.

Araçla ilgili hiç bir sorunum ve problem yok, benim problemim kendimle :smiley:, ben aracı satık yine DEFENDER alacağım, ben birazda çıtayı yükseltmek istiyorum. Aracı sattığımız rakamın üzerine ilaveler yaparak biraz daha üst model bir DEFENDER almak istiyorum.

Bu arabadan vazgeçmek tabiki mümkün değil, alacağımız araç yine DEFENDER olacak.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66370.new

Saygılar.

hayırlı olsun abi

300tdi yakışır ;D

Etiketler

sabri yucel' Alıntı:
merhaba serhat bey maltepede tellioglundaki 3000 defenderı sizmi aldiniz 2007 model ..

:D :D :D 2007 model hemde, çok hoş geldi kulağa... Bana yakıştırdığınıza çok sevindim ama malesef öyle bir şey yok, o araçtan bilgimde yok.

Aracımı satttıktan sonra bakacağım alternatiflere, kafamda çok proje var ama, bu hastalık işte, yine DEFENDER yine DEFENDER.

Selamlar.

Uzun zamandır buraya da yazı yazılmamış, hareketlendireyim istedim biraz.

1 (4).jpg

1 (5).jpg

1 (6).jpg

alican4153' Alıntı:
merhaba serhat bey,

arkadaki çeşmeden tanıdım bir anda kuzuyayla olduğunu :smiley: :smiley:

Alican baktık Kartepe kar yok, kar olan yerede bizi sokmaqzlar araçla, bizde kuzu yaylaya çıkalım dedik.

bence en iyisini yapmışsınız kuzuyayladan ileri gidince arka yaylalara çıkan ara yollar var bu mevsimde karlı ve çamurlu olacağını düşünüyorum otele çıkmaktansa oralara gitmek daha güzel olur :smiley:

alican4153' Alıntı:
bence en iyisini yapmışsınız kuzuyayladan ileri gidince arka yaylalara çıkan ara yollar var bu mevsimde karlı ve çamurlu olacağını düşünüyorum otele çıkmaktansa oralara gitmek daha güzel olur :smiley:

Tek araç çıkmak biraz beni korkutuyor, hadi sende bir an önce işe giriş te DEFENDER olayına başla artık.

Bu arada varmı bir gelişme?

ah bir alabilsem heryere gideriz,şimdilik bir gelişme yok perşembe günü babam gelecek son sözü o söyleyecek bakalım ne olacak ben DEFENDER olacak diye tahmin ediyorum ama babamın aklında başka bir araç daha var akaryakıta da zam geldikçe biraz korkuyorum malum ögrenciyiz ama en son 10 numara yağ koycaz herhalde :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR