Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 181
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,239
Ynt: Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma

sertem41' Alıntı:
Gerçekten satmayı düşünümyorsun değil mi? Şaka yapıyorsun..!

Daha dur tadını bir çıkar bakalım şu aracın, yakıt olayını çözdün mü zaten sorun kalmıyor. Selo senin araç hidrolik direksiyonlumuydu?
yazın fırsat bulup binemem olmadı satar kışın yine alırım kapıda çocuklar çıkıp üstünde oyun oynamışlar sinir oldum
(İYİKİ DEFENDER)yakınlarda otoparkta yok
yakıt işi yaş iş zaten lpg takımıyacam benzinde bişeyler yapmaya çalışıyorum teste şu anda :smiley:
yok yaw ne hidrolik direksiyonu kız arabasımı sanki ne anlamı kalacak o zaman ;D ;D ;D

Etiketler

Selam Arkadaşlar,

Selahattin senin yakıt tüketiminin, 2,5 dizel ile yakın bir sarfiyatta olması gerektiğini öğrendim. Senin aracı, önerdiğim usta dahil birkaç ustaya göstermen ve önerileri değrlendirmen lazım.

Serhat, foto güzelmiş.

Barış

suyabatmaz' Alıntı:
Selam Arkadaşlar,

Selahattin senin yakıt tüketiminin, 2,5 dizel ile yakın bir sarfiyatta olması gerektiğini öğrendim. Senin aracı, önerdiğim usta dahil birkaç ustaya göstermen ve önerileri değrlendirmen lazım.

Serhat, foto güzelmiş.

Barış

Sevgili Barış, bakma sen Selo ya, aracı ben şehir içinde kullanmıyorum ki, park yerinde duruyor. Araziden araziye kullanacağımız bir araç olacak, benim çoluk çocuğa oyuncak yapacak bir aracım yok. :D :D :D

Sen Selo'ya yardım et de şu yakıt sorununu çözsün.

selam tertipler

yakıt işi için barışın önerdiği tamirciye gidecem ama ne zaman bilmiyorum yarın bujileride değişeyim ben tamirci iyi demişti ama ölçülerini falan filanı da kontrol edip alacam
varya mahalleyi ayagı kaldırdım :smiley: motorsikletin koltugunda bile ayak izleri vardı :smiley: sokaktaki çocukların ayakabılarını kontrol ettim parmak izi misali hhehhe butün çocukları tehdit ettim valla motordan ve köy arabamdan uzak durun dedim ;D

sertem41' Alıntı:
Burdayım kardeşim nerede olacağım, ben burdayım da sen yoksun ortalarda.

Anlaşılan senin aracı yaptırmaya niyetin yok. :smiley:
fırsat bulamadım havalarda bozdu pasta cila yapacaktım dün basamak fitili ve basamakta biraz pas vardı onlarla uğraştım ama bitiremedim daha yarında işim var salı günü macun astar falan atarım benzin olayıda c.tesi anca ama artık pek umudum yok ya bu arabalar böyle fazla yakıyor yada 15 lt yakıyor diyenler yanılıyorlar

Assasin' Alıntı:
Sticker işlerinde gelişmeler olmuş galiba , varmı resim görsel falan. :D

Haberleri bakıyorum çabuk alıyorsun, görsel falan yok daha, havalar yağmaya başladı biliyorsun, artık daha sonraya kaldı o iş.

Yarın sabah aracı yuvacığa götürüp bırakacağım, ordaki işleri de bitsin bakalım, hafta sonuna kadar inş yetişir, hafta sonu pazar günü, Selo ile Barışla buluşacağız, sen de geleceksin ona göre ayarla işini şimdiden.

Assasin' Alıntı:
Tamam , program güzel bide tüfek ayarlayalım av eti tadından yenmez. :D

Senin bildiğin türden olmayacak bu buluşma :smiley:, hava kötü diye arkadaşlar buralara kadar gelemiyorlar, biz ikimiz İstanbula gideceğiz.

Arkadaşlar merhaba;

Uzun zamandır hasretle beklediğim ve sahip olduğumuz DEFENDER ımızı satmaya karar verdik. Sizleri duyar gibi oluyorum şimdi. Ne oldu, neden bir şey mi var falan diye.

Kısaca burada da izah edeyim zaten yeni bir konubaşlığıda açacağım ve burada da paylaşacağım sizlerle. Konudaki anlayışınıza teşekkür ederim, destekleriniz yine bekliyorum.

Araçla ilgili hiç bir sorunum ve problem yok, benim problemim kendimle :smiley:, ben aracı satık yine DEFENDER alacağım, ben birazda çıtayı yükseltmek istiyorum. Aracı sattığımız rakamın üzerine ilaveler yaparak biraz daha üst model bir DEFENDER almak istiyorum.

Bu arabadan vazgeçmek tabiki mümkün değil, alacağımız araç yine DEFENDER olacak.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66370.new

Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR