Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 181
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,142
Ynt: Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma

ihg70' Alıntı:
WASP: White - Anglo Saxon - Protestant

Serhat bu ismi arabalarına koyduğunda şaşırmıştım ilk gördüğümde.

İngiliz kökenli Amerikan elit grubu için kullanılır.
Bu grup Katolikler, Siyahlar, Hispanikler, Slavlar, Yahudiler, Asyalılar vs sayamadığım diğer tüm köken ve grupların hepsini dışlarlar, sevmezler. Irkçı temalıdır.

Fakat bunu kullanıcı adı olarak alan arkadaş, bu anlamıyla değil de hayranı olduğu Heavy Metal grubunun ismi olarak almıştır kendine diye düşünüyorum.
Yine de bu metal grubu da ırkçı temalı bir gruptur, boşuna gruplarının adını WASP koymamışlar yani.

İbrahim kardeşim merhabalar öncelikle;

Yukarıda Cenk kardeşimde bahsetmiş bu konudan, fakat her iki sonuçta beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor, az çok beni tanıyan arkadaşlarım benim nasıl bir karaktere sahip olduğumu zaten biliyorlar, zaten o tarz bir insan olsam bu grupların içinde yer almazdım.

Tamamen benim söylediğim olaydan dolayı WASP ismini verdik, ama çevremdeki siz çok değerli arkadaşlarıma kötü bir imaj sergiliyorsam hemen bu düşünceden vazgeçerim.

Ben tamamen SAF ve TEMİZ duygular ile düşünmüştüm :smiley:, ama görüyorum ki durum farklı imiş. Bu farklı düşünceleri umarım değiştirebilirm bu açıklmalarımla.

Saygılar kardeşim.

Etiketler

sertem41' Alıntı:
İbrahim kardeşim merhabalar öncelikle;

Yukarıda Cenk kardeşimde bahsetmiş bu konudan, fakat her iki sonuçta beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor, az çok beni tanıyan arkadaşlarım benim nasıl bir karaktere sahip olduğumu zaten biliyorlar, zaten o tarz bir insan olsam bu grupların içinde yer almazdım.

Tamamen benim söylediğim olaydan dolayı WASP ismini verdik, ama çevremdeki siz çok değerli arkadaşlarıma kötü bir imaj sergiliyorsam hemen bu düşünceden vazgeçerim.

Ben tamamen SAF ve TEMİZ duygular ile düşünmüştüm :smiley:, ama görüyorum ki durum farklı imiş. Bu farklı düşünceleri umarım değiştirebilirm bu açıklmalarımla.

Saygılar kardeşim.

Yok güzel abim, ben de wasp'ın aynı zamanda bir arı çeşidi olduğunu sonradan öğrendim ve bu konuda şimdiye kadar bir şey yazmadım.
Benim yazdığım sadece açıklamak, bilgi vermek içindi. Senin Anglo-Saxon ve Protestan olmadığını zaten biliyoruz ;D

ihg70' Alıntı:
Yok güzel abim, ben de wasp'ın aynı zamanda bir arı çeşidi olduğunu sonradan öğrendim ve bu konuda şimdiye kadar bir şey yazmadım.
Benim yazdığım sadece açıklamak, bilgi vermek içindi. Senin Anglo-Saxon ve Protestan olmadığını zaten biliyoruz ;D

Serhat Abimizim her Defender sahibi gibi " Protest " bir tarafı olduğunu da gözden kaçırmayalım ;D

Ama cidden sakın bizi yanlış anlama abi..Hani derler ya bilgi paylaştıkça çoğalır :smiley: Bu da öyle oldu sen bize wasp diye bir arı olduğunu açıklamış oldun biz de diğer anlamlarını :smiley:

Haftaya Beykoz Off-Road oyunlarına gel de hasret giderelim :smiley:

Saygılar

Cenk

Çok değerli arkadaşlarım, bende takılıyorum zaten, hepimiz herşeyi biliyoruz, sıkıntı mümkün değil olamaz. Sizleri inanın çok seviyorum, grubların içinde en güzel insanların toplandığı bir yerdeyiz, hepinizin ayrı ayrı değeri benim için.

Haftaya gelebiliriz Cenk, öyle bir plan var gibi sanki, gelirsek mutlaka görüşürüz. Ayrıca senin avatar fotoğrafındaki arkada duran araca dikkat ettin mi? ;)

Hepinize saygılar.

sertem41' Alıntı:
Çok değerli arkadaşlarım, bende takılıyorum zaten, hepimiz herşeyi biliyoruz, sıkıntı mümkün değil olamaz. Sizleri inanın çok seviyorum, grubların içinde en güzel insanların toplandığı bir yerdeyiz, hepinizin ayrı ayrı değeri benim için.

Haftaya gelebiliriz Cenk, öyle bir plan var gibi sanki, gelirsek mutlaka görüşürüz. Ayrıca senin avatar fotoğrafındaki arkada duran araca dikkat ettin mi? ;)

Hepinize saygılar.

Etmem mi abi :smiley: Arka fon olarak bilerek kullanıldı o araç :smiley: Sanırım tanıdık birinin güzel bi aracı olsa gerek :smiley:

Saygılar

Cenk

nordic1903' Alıntı:
Etmem mi abi :smiley: Arka fon olarak bilerek kullanıldı o araç :smiley: Sanırım tanıdık birinin güzel bi aracı olsa gerek :smiley:

Saygılar

Cenk

Sağol arkadaşım teveccüh gösteriyorsun.

Görüşmek üzere.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
pirayeji

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR