Nissan county vs Ford ranger

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan boxeralfa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,818

boxeralfa

Kamp II
Nissan county vs Ford ranger.. hangisi daha iyidir? fiyat olarak ford daha uygun gibi. Bu aralar almayı düşündüğüm bu tip araçlar içinde karşılaştırma yapmak gerekirsek, hangisi tercih etmeliyim..

Yardımlarınız lütfen..

Etiketler
Ynt: Nissan county vs Ford ranger

Alacağımız araç bütçemizden dolayı 2004 civarı olduğu için genelde satılık araçlar 100.000 km üzerinde. Beni korkutan şeyler, dizel motor ömru veya pompa vs. gibi parçaların arızalanması sonucu çıkacak parasal yük.

Yükseklik ve duruş olarak baktığımda, nissan daha yüksek ve daha göze hitap eden bir yapısı var. Fakat sonuçta uzakdogu üretim olduğu için motor veya parça yıpranma oranı olarak kafamda soru işaretleri oluşturuyor.

Yükseklik duruş olarak ford biraz daha pasif kalıyor ve birazdaha standart kamyonet duruşu var. fakat ford otosan parça bulma kolaylığı ve fordun dayanıklılığının tescil edilmiş olması yüzünden karasızlıklar içindeyim.

Belki benzer konular defalarca konuşulmuştur ama ben ilgili konulara erişemedim. Yardımlarınızı ve görüşlerinizi paylaşmanızı rica ederim.

ikinci el alacaksınız ve haliyle sağlamlık ve parça konuları üzerinde duruyorsunuz şuan ülkemizde tedaş- telekom ve buna benzer birçok şirkette kiralık olarak çalışan binlerce ranger var sebebi yedek parçasının ucuz olması ikinci eldeki değer kaybıda zaten bu aracın şirket aracı olması adam hususi binmiş olsa bile şirket araçlarının çokluğu sebebiyle ranger ikinci elde daha ucuzdur ...
kiralık olarak çalışan araçların belirli bir yaşta olması gerekli haliyle aracı kiraya veren şirket 3 senede bir araç değiştirmek zorunda kalıyo buda elindeki aracı ucuz pahalı demeden satıp yenisini almak demektirki işte ragerin değer kaybı bundan kaynaklanıyor... kalitesizliğinden felan değil sağlam makinadır...
bence hiç düşünme ranger al ortalama motor ömrü 300bin km...
saygılarımla... ;)

Peki iç hacim, konfor olarak değerlendirisek? Bildiğimiz üzere bu tarz araçların arka kısmının darlığı söz konusu.
Hangi araç iç hacim, iç ortam torpido mazleme kalitesi, donanım, mekanik aksam, diffransiyel ötmesi vs. konularda daha avantajlı olur?
Ayrıca yukseklik ve dingil mesafesi açısından hangisi daha iyidir?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler