Niva Bu Fiyata Uygun mu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ladacıyım Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,627

ladacıyım

Yeni Üye
kayak merkezine müşteri taşımak için kullanmayı düşünüyorum genellikle...yol asfalt ama tabi dik bayır..buz,kar eksik olmuyo..

sahibinden.com dan almayı düşünüyorum arkadaşlar.ilk defa niva alıcam.görüntüsü de hoşuma gitti,bi de siz yorum yaparsanız çok iyi olur..

http://www.sahibinden.com/lada_niva_1991_model_temiz_arazi_araci-62WQQaXQQ18226670WQQpXQQdisplayitem

ilan no : #18226670

fiyatı ilanda da görüldüğü gibi çok uygun bence..kilometreyle fln oynanmışmıdır acaba ? aracın anlatıldığı gibi temiz çıkmamasından korkuyorum..ne masraf çıkarabilir bu araç ? (((genel anlamda yeni alınan nivalarda çıkan sorunlar ? )))

Etiketler
Ynt: Niva Bu Fiyata Uygun mu?

Taban sacında ve kasada çürme var mı iyice kontrol ettirmenizi öneririm.Bu araclarda taban sacı hep çürük çıkar.. Motor - yürüyen iyi diyor,zaten kötü olsada toplaması fazla para tutmaz.Yeterki kasası düzgün olsun. Fiyatı normal bence..

km'ye bakmayın o nivaların km sayacı 5 haneli 99999 dan sonra sıfırlanıyor benim eski aracında bir kere sıfırlanmıştı.

bence biraz sabredin daha modeli bir araba alın ben 9800.00 tl ye üzerinde sıfır 4 lastik (ok 144) yan basamaklar ve 6 adet sis lambası bulunan 68 000 km 2005 model bir niva aldım sıralı sistem tüp var fakat işli değil ruhsata kasanın altında cürük namına birşey yok içinde ki döşeme yeni fakat cürümeye karşı önlem alınmamış döşeme altında, önlerde opel corsa koltukları bulunan bir niva , ama emin olun ruhsattı sigorta idi altının zifti iç döşemenin altının izalasyon ve cürümeye karşı koruması arka şaftta geri giderken cok az boşluk ve ufak tefek giderleri derken kafama göre olması için 2000 tl harcamam gerek. bunu düşünün o araçada en az bi 3000 tl harcarsınız aracın size geliri an az 8000 tl eder satmaya kalkasanız aldığınız fiyata satsanız yine şanslı sayarım sizi bu yüzden bir bütce belirleyin kafanızda onu biriktirince araba bakın cünki araba alınca para biriktirmek cok zor kecinizin bir arızası yada gözünüze batan bir problemi olduğunda kapının önünde yatması cok zor geliyor
ben şimdi 2005 model araca hic binmesem 10 sene binerim şuanki piyasaya göre diyelim 5-6 bine satarım 10 sene arabalık eder bana belki, ama siz o aracı aldığınızda kac sene size arabalık eder bilemem aracı alırken hele arazi aracını alırken hic eksiği bitmez bunuda göz önünde buundurun nekadar yeni okadar az masraf kii bu bile niva yada başka bir arazi aracına tutku ile bağlı değilseniz bu işi çok sevmiyor iseniz sizi bezdirebilir arabadan soğutabilir. benim kastım o aracı kötülemek yada o modeldeki araçlar alınmaz hurdadır değil niva sevenler ve bu işi iyi bilenler benden daha iyi bilirki nivanın yaşı olmaz bakımlısı vardır bu bir çok arazi aracı için gecerlidir fakat aracı alırken yada almaya karar verirken bu durumları bir kefeye koyup artı ve eksilerini tartmanız kii tutkunuz sizi esir almasın zevkinizden soğutmasın çünki kazanılan her kuruş bir emek bir alın teri bir özveridir kendinizdenvve ailenizden bunu iyi düşünün saygılarımla.

Çok iyi bildiğin-tanıdığın bir araç olmadığı sürece...

Ucuza alır toplatırım demeyim! sabredin daha temiz-toplu, üst model bulun... bir de 1.7 motor tercih edin derim...

selamlar bence araçta bir hata olmalı fiyat normal ama kilometrede oynanma vetaban sacında çürüme olabilir.bu tür araçlarda genel olur.

Ladaların en büyük sorunu taban sacının çürümesidir. Tabi her araçta bu sorun olur. Fakat bu sorun nivalarda daha önemlidir. Motor ve sanzıman kulaklarını bağlı olduğu noktalara dikkatli bakın. Çürüme varsa kesinlikle almayın. Birde nivalarda aracı çok yükseltmek ön tekerin akslarına kaldırabileceğinden daha fazla açı vermesi sebebiyle çok daha fazla yük bindirir. Yani aks kesmesi ve dif kapağını kırması çok daha kolay olur. Nivalar dağ keçisi gibidir. Asfalt lastiğiyle bile arazide iş görür. :smiley: Parça fiyatları uygundur. Aracın dış görünüşü güzel. Fakat motor yürür aksam ve taban sacına dikkat etmek gerekir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR