Niva Da Tadilat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasandivriği Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,612

Ynt: Niva Da Tadilat

bulduğum ilk fırsatta, bağlantı buatını tamponun iç kısmına gelecek şekilde monte edeceğim.

Çalışma güzel..
Fakat plakayı koyduğunuz yer itibariyle, yaptığınız çalışmanın anlamı kalmamış.. Plakanın yerini değiştirmeyi düşünüyormusunuz.

beğeniniz için teşekkürler .plakayı geçici tutturmuştum .son halini de bitince paylaşacağım saygılar.

vinç işlemiyle ilgili son hali bu .plakayı en uygun böyle monte ettim . yaza doğru başka uygulamalarım olacak . formda paylaşacağım .selamlar

Çok beğendim,hele insanın kendi emeği olunca,iyi günlerde kullanın.

sayın 'maceraavcısı' ilk nivam 95 modeldi 8 yıl bindim . 1 kez debriyaj balatası değiştim ,birkaç kezde rotil ve aks körüklerini değiştim .başkada bir arıza vermedi.dağ bayır çok dolaştım.95 modeli satmadan da gördüğünüz 2011 i aldım .çok da memmunum .parça ucuz,tamiri kolay ,asfaltta taksi,arazide seni hiç mahçup etmez .......... selamlar.

Emeğine Sağlık Orjinal Bir Çalışma Olmuş. Yaratıcılığınız Lada Niva'nıza Farkını Yansıtacaktır. Kolay Gelsin Başarılar

Güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık,
vinç kaçlık, akü ile ilgili sorun yaşıyormusunuz?

merhabalar vinç 9500 lük . birkaç kez deneme ve battığım da kullandım ,akü ile ilgili sorun yaşamadım . vincin motor kısmı da normal denebilecek kadar ısınıyor .