Nivam için vinç arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mello Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,685

mello

Kamp I
Yer
Ankara
Selam arkadaşlar, aranıza kısa süre önce katılmış bulunuyorum. sadece arazide ve avda kullanmak için 1994 model bir niva aldım. alalı yaklaşık 15 gün oldu, hala eksiklerini gidermeye çalışıyorum:smiley:, kullanmaya başladıktan sonra sanırım ilk işim vinç takmak olacak, bana bu konuda yönlendirme ve yardımlarınız olursa memnun olurum.
şimdiden herkese teşekkürler,
(eğer mesajımı yanlış yere açtıysam cehaletime verin)

Etiketler
Ynt: Nivam için vinç arıyorum

Nivanıza vinc ve montajı konusunda yardımcı olurum arayın

bende fazla olmadı bir hafta önce t max 6500 lük aldım huma otodan gezenbilir için %15 indirimleri var vinci taktık denedik gayet güzel aracada ideal ölçülerde...

06022011354.jpg

reis28' Alıntı:
Nivanıza vinc ve montajı konusunda yardımcı olurum arayın
selam dursun usta, kusura bakma geri dönüşüm biraz geç oldu. aracımı nasip olursa bir iki gün içinde teslim alıcam. bikaçgün kullanımdan sonra irtibata geçerim. bu arada maliyetle ilgili bilgi geçmen mümkünmü. tşk.

murat067' Alıntı:
http://www.yedekparca.com/21059.html#

selam sevgili murat,
vinç fiyat olarak gayet uygun görünüyor. senin araçta deneme fırsatın oldumu, birde özelliklerinden biraz bahsedermisin. garanti ve servis durumu nasıl. tşk.

mello' Alıntı:
selam sevgili murat,
vinç fiyat olarak gayet uygun görünüyor. senin araçta deneme fırsatın oldumu, birde özelliklerinden biraz bahsedermisin. garanti ve servis durumu nasıl. tşk.

yok bu ürünü tesadüfen gördüm deneme fırsatım olmadı yanlız az önce benim ladanın üzerinde takılı olan tmax 6500lüğü deneme fırsatımız oldu babamlar köyden gelirlerken kürtüğe saplanmışlar kürtük greyderlerin yol kenarına yığdığı karlar ile ladanın cam hizasına kadar vardı tamamen 4 lastik tamamen gömülmüş vaziyette allahtan yolun içi kuruydu benim transporterin arkasına bağladık takoz attık transprtere bismillah dedik vinçemeye başladık çok hızlı ve kuvvetli lada niva için bulunmaz bir alet...

slm winç konusunda ben 2 3 aydır power vinch kullanıcısıyım büyükçekmece yakınsanız aracım üzerinde görebilir test edebilirsiniz sentetik halatı ve performansı ile gayet güzel ve kullanışlı bir vinç
kumanda soketi diger vinçler gibi uyduruk deyil en önemlisi sentetik halatlı olması insana güven vermekde kendini ısbatlamış bir marka fiyatı sentetik halatlı vinçler arasında piyasadaki en hesaplı vinç
tr heryerine ücretsiz kargo ve kıredi kartına taksit imkanı var
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68051.0

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

vinç 003.jpg

vinç 006.jpg

vinç 007.jpg

murat067' Alıntı:
http://www.yedekparca.com/21059.html#
murat arkadaşımızın atmış oldugu link vinç bir niva arazi aracı için yapılmışmodeller deyildir bilginize
ATV ve tekne çekmek için kullanılan en basit ve hafif modeldir offroad gezilerinde ikl araç vinçlemede dagılacaktır eminolun unutmayın arkadaşlar bu makinalara ihtiyacımız oldugu anlar zor şartlar ve zor anlardır bı alet iş yapmaz

evedilaz' Alıntı:
murat arkadaşımızın atmış oldugu link vinç bir niva arazi aracı için yapılmışmodeller deyildir bilginize
ATV ve tekne çekmek için kullanılan en basit ve hafif modeldir offroad gezilerinde ikl araç vinçlemede dagılacaktır eminolun unutmayın arkadaşlar bu makinalara ihtiyacımız oldugu anlar zor şartlar ve zor anlardır bı alet iş yapmaz

haklısınız zaten bende tmax kullanıyorum sadece vitrinde böyle ürünlerde var manasındadır...
benim attığım link sadece bir alternatif dir kimseyi yanıltacak herhangi bir ürün olmasın....

slm güzel olmuş montajı nasıl kolay oldumu hemen tampona montaj etmiş gibisin başka aprat kulanmadınmı

yarin detaylı resim çeker atarım ...
yanlız yaptığımız işin tek kötü tarafı burdaki ustalara somun civata olayını anlatamama her yeri kaynak işiyle yaptık havalar düzelince tekrar elden geçircez....

sevgili murat, güzel resimler, vinçle ilgili başka tecrubelerin oldumu, performans nasıl, birde resimlerden vince ait ilaveler tam olarak neler ben anlıyamadım.
resimler üzerinde biraz açıklama yaparsan memnun olurum. tşk.

Evet yeni taktığımız vincin denemesinide sonunda videoya alabildik aşağı yukarı 3.5 tonlukn çift teker transit pickupu olduğu yerden rahat bişekilde çıkardı fakat videoyu çeken genç arkadaşımız nivayı kareye almamış çekme işlemi sırasında niva 1 mt fazla yerinden ileriye doğru sürüklendi ....
işte video...

http://www.youtube.com/watch?v=OHTvxWqZR0o

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

SON KONULAR

Geri