O Şimdi Asker

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tesawi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 101
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,323

tesawi

Ana Kamp
tekneniz hayırlı olsun berk.gerçi şimdi asker ocağındasın ama neyse dönüşte yaparsın bir organizasyon

Etiketler
Ynt: O Şimdi Asker

asker berk sen askerde bizde yatagımızda rahat uyuruz artık. denizci olursan iyice geliştirirsin amatör yat kaptanlıgı becerini . Sonrada açılırız gezenbilir.com üyeleri ile körfeze. umarım o günlerde gelir.

gidicez tabi, hele bi dönsün askerimiz Berk nerede şu an? Bayramda yolumuz düşerse Sedatla ziyarete gidebiliriz bayramda

berk ankara polatlıda topçu birliğinde askerliğini yapıyor.ziyaretinize çok sevinir

evet topçu Berk ;D artık dönünce hiç usanmadan anlatır anılarını :-\

Acaba süzülmüş olarak mı gelir?
Belli mi olur belki o göbeciği eritir... :

bence hevesini kırmayalım biraz anlatsın yavaş yavaş kayboluruz ortadan çaktırmadan

bayramda geliyor. artık durmaz mutlaka offroad yaparız. ilkbahardada tekne antalyadan yola çıkacak.İzmit körfezine demir atacak. Genç başkanda bir koketyli verir bize .

burdayıııııım
topcu marsı ezberlemekle meskulum 5 kg verdım alkol zaten yok hayat ot gıbı oldu yesıl yesıl
ama arazı olmasını oorendım 2. gunden hahahhaa bakalım bu durum daha devam etcekmı

Ooo Berk hoşgeldin Tam senin arkandan konuşuyorlarken yakaladım bunları, müdahale ediyordum ki sen geldin Neyse, 5 kilo senin için büyük bir adım... Darısı bizim başımıza

adııler arkamdan vurdular
ama rahat uyumasınlar arazı oldum bıle 13. gun okul komutanının deffenderında sılahlarıyla oynuodum gerısını sız dusnunun sevılmek guzel sey

Askerlik süperdir Serdar. Ordayken gün sayarsın ama, sivil hayat çok daha zor aslında.