samsunda akrabalarimiz var oraya ucucam dediginiz gibi, onlar araba ile birakicak beni. bende sadece isbankasi karti var oraya gidince olmazsa ING bank hesabi actirip kart alirim. fotograf cektirmek degilde fotografci ben olabilirim yuksek ihtimal ;D
Çok güzel..
Bu arada samsunuda kesin gezmeni tavsiye ediyorum...Mini istanbul diyebiliriz..
Şimdiden sana en yakın ing ye başvur kartın amasyaya gelsin yoksa baya beklersin acil işin olursa...
Fotoğraf olayını amasya merkezde bir fotoğrafçı ihaleyi almıştı...İşallah istediğiniz gibi olur...
Çok güzel..
Bu arada samsunuda kesin gezmeni tavsiye ediyorum...Mini istanbul diyebiliriz..
Şimdiden sana en yakın ing ye başvur kartın amasyaya gelsin yoksa baya beklersin acil işin olursa...
Fotoğraf olayını amasya merkezde bir fotoğrafçı ihaleyi almıştı...İşallah istediğiniz gibi olur...
Samsuna gittim bu yaz biraz gezdim ama sanirima skerligim suresince her firsatta gidicem, birde 15. tugayin bir kismi samsunda oraya da gonderilme ihtimalim var oyle olursa super olur. Evci cikarim direk
ING bank tavsiyenizi dinliycem , orda sorun yasamiyim. Fotografi ticari olarak dusunmuyorum sadece universitede fotograf bolumu mezunu oldugum icin orda askeriyenin fotograf la ilgili islerini bana verebilirler. Bakalim gorucez gidince tekrar tesekkurler
Kısa dönemin kralını biz yaptık herhalde. 8 ay . Toplam 208 gün askerlik yaptım. Toplam çarşıya çıkma sayım 4 dür. Yani havai adalarında da askerlik yapsan, o yeşilleri giyip yapay kurbağa formunda etrafta dolaşıyorsan, olay bitmiştir.
slm 15. piyade eğitm tugayı 12.piyade eğitim alayı kmtnlıgı 2 hafta snra orda uzun dönem askerliğimi yapacam nasıl biyer bana söylermisiniz ama biliırumki insanları çok iyiler ordan arkadaşım vardı inş. orlarda yardımcı olurlar..tertiplerim varsada hayırlı tezkereler.