Off-Road Araclarımızda Ne Buluyoruz....?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,599
Ynt: Off-Road Araclarımızda Ne Buluyoruz....?

aramaktan öte bir hal aldı artık
Edirne'de ne kadar yapabileceksek artık bu işe meraklı bir kişi daha olsa ama ben daha bulamadım buralarda :(

Etiketler

İnsanın gezme anlayışı bile değişiyor.Sürekli doğada olmak istiyorum.

Selam arkadaşlar ben reis6161 yeni katıldım.Hepinize iyi günler temenni ediyorum.Trabzon'da ticaretle uğraşıyorum.Land hastalığı yeni bulaştı.Gerçek bir arazi canavarı.Karda tırmandık,buzda indik.Bundan sonra sadece land bizim buralarda anladım defenderden başkası yalan.

LRTD5' Alıntı:
Alalade bir şehirli SUV gibi ürkek sıradan görünmesine rağmen, atalarının maceracı ruhunu taşıyor olması, akla hayale gelmeyen şeyler yapıp sonra bir yıkama ile uslu Clark Kent olması bana hep komik geliyor....Biraz ikiyüzlü, biraz güzemli.

Clark Kent ha...
Ancak bu kadar güzel anlatılabilir, süper :D :D

:smiley: :p

chocolate-jeep.jpg

zincir takmamak. :smiley:
bizim gibi yol şartlarının bozuk olduğu,zaman zaman yolların kardan kapandığı,tarımla uğraşan ülkelerde 4x4 kullanımının daha yaygın olması gerekmiyor mu ya.vergileri neden yüksek bu kadar aklım almıyor. sadece hobi arabası olmamalı bu araçlar.10 yıllık arabam için şu an ödediğim vergi bile benimkinden 10 tane alacak sıfır bi otomobilden fazla.zaten yakıt alıyoruz % 75 i vergi. zaten ödüyoruz yakıt kullanarak.

üstündeyken herşey ... altındayken eniyi usta......benim diyebildigim yer....bambam....

Diken üstünde oturur gibi oturmuyoruz.Altı vurdu,sağa kaydı,trafik tıkandı derdi yok.Yolda giderken gözüm çizgilerde değil hep şarampolde.

beni öldürseler, arabayı bırakın yaya olarak bile çıkmam son fotodaki yere

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR