Off Road için Araç Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan replikas07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,908
Ynt: Off Road için Araç Tavsiyesi

ya işte birileri geliyor bir konu açıyor ardından herkes kendi aracını övüyor ardından laf kalabalığı oluyor hatta birileri birbirine düşüyor ama offroad camiasında nadiren yeni bir arkadaş ekleniyor. ben rav-4 ü çok bile söylemişim anlayın işte :D

Etiketler
Ynt: yeni bir off-road için akıl arıyorum:smiley:

Aslında herkes kendi aracını övmüyor, mesela ben, o kadar param olsa ne alırdım diye düşünüp görüş veriyorumm. E bi marka bağlılığı da var tabi ::smiley: O kadar da olsun.

ben marka seçmem bu arkadaşa mali durum ve kendi anlattıkları ışığında ve kendi verdiği imaj doğrultusunda önerdim bizim araçlar heybetli görünüyor buna kapılıyor millet olsun öyle olsun böyle olsun demeye başlıyor. yaparım deniliyor5 işin içine girildiğinde kazın ayağı ile verilen gazlar tutmuyor. olayın özü bu görsellik mi realiteler mi? çoğu kimseye 4X2 kamyonetler yada 4X2 duster bile görürken benim bütçe sağlam gireyim diyor vatandaş ama off road aracı yapmak ortalarda puan yapmak değil olay hadi gidelim diyince sorunsuz gidip sorunsuz dönecek yıkamanın dışında masraf çıkartmayacak araç olay.

abicim benim 60000 tl param olsa 1 adet 4*4 dizel duster alırım gerisinide kötü günler için kenara koyarım her türlü ihtiyacınıda fazlası ile karşılayacağını düşünüyorum.
yanlış anlaşılmasın ben koyu bir nivacıyım.

oooohhhooooo çok araba var ama anlayana dizel VX 80 kzj 70 :eek: :eek: :eek: ::smiley: ::smiley: ::smiley: olur benim tercihim.

Merhabalar... Ben Mehmet antalyadan. Şuanda honda civic araca sahibim. bunu satıp 4X4 almak niyetindeyim. fakat uzun uzun araştırsamda bir türlü hangi aracı almam gerektiğini tespit edemedim. İlk beklentim ydek parçada sıkıntısı olmayan ve belli bir kilometreye ulaştığında heryerinden ses gelmeyecek bi araç. Bunun yanında güçlü bir motorla uzun yoldada performanslı bi şekilde kullanabileceğim, yakıt tüketimi az bandrolu mantıklı bi araç arıyorum. gönlümde yatan 2006 model bir pajero fakat verigisi bana göre cok yüksek. Son olarak santa fe dikkatimi çekti. Bana fikir verme konusunda yardımcı olursanız cok sevinirim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR