Off Road Kulübüne Katılmak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan maceraavcısı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 123,022

maceraavcısı

Ana Kamp
selam arkadaşlar bende off-road hastasıyım klubünüze nasıl katılırım isoff'a mı katılayım gezenbilir off-road klubüne mi bunlar aynımı yok sa birileri beni bilgilendire bilir mi ? sizlerle gezilere gelebilir miyim ?bide sticker nasıl bulurum ?

Etiketler
Merhaba Maceraavcısı,

İsoff off-road klübü'ne üye olmak için gerekli bilgileri, resmi web sitesinden edinebilirsin. Gezenbilir Off-Road Grubu ile etkinliklere katılmak için ise; Anasayfa'da bulunan: '' Etkinlikler - Duyurular'' bölümünde, gezi düzenleyenler tarafından duyurulan etkinliklere ve linklere ulaşabilirsin.

Gezenbilir sticker'larına: Mehmet Ali Yücesan Bey'e aşağıdaki linkten mesaj atarak ulaşabilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=9

Saygılar,

Barış

suyabatmaz' Alıntı:
Merhaba Maceraavcısı,

İsoff off-road klübü'ne üye olmak için gerekli bilgileri, resmi web sitesinden edinebilirsin. Gezenbilir Off-Road Grubu ile etkinliklere katılmak için ise; Anasayfa'da bulunan: '' Etkinlikler - Duyurular'' bölümünde, gezi düzenleyenler tarafından duyurulan etkinliklere ve linklere ulaşabilirsin.

Gezenbilir sticker'larına: Mehmet Ali Yücesan Bey'e aşağıdaki linkten mesaj atarak ulaşabilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=Merhaba Barış bey, Mehmet Ali Yücesan bey'den hali hazırda Gezenbilir sticker'larını temin edebiliyor muyuz?

Saygılar,

Barış

Barış bey ilginize teşekkür ederim. Kendisine gönderdiğim mesajımın bir örneğini aşağıya ekliyorum Ama bu güne kadar dönüşü olmadı.

Mehmet Ali bey merhaba, Gezenbilir sticker'larını nasıl temin edebilirim. Elinizde var mı?
Sayın Suyabatmaz'ın http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68104.new#new adresindeki yorumunu okuduktan sonra bu mesajı size gönderdim. İlginize şimdiden teşekkür ederim.

judge' Alıntı:
Barış bey ilginize teşekkür ederim. Kendisine gönderdiğim mesajımın bir örneğini aşağıya ekliyorum Ama bu güne kadar dönüşü olmadı.

Mehmet Ali bey merhaba, Gezenbilir sticker'larını nasıl temin edebilirim. Elinizde var mı?
Sayın Suyabatmaz'ın http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68104.new#new adresindeki yorumunu okuduktan sonra bu mesajı size gönderdim. İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,

Mehmet Ali Bey, mesajınızı gördüğünde mutlaka cevap yazacaktır.

Gezenbilir sticker'larından daha kısa sürede edinmek isterseniz:

Forum içerisinde, ilgilendiğiniz konu başlıklarını incelerken; sol üst satırda, o an - o konu başlığında olan kullanıcıların nick'lerini görürsünüz. Nick'leri, yeşil renk ile yazılı olan arkadaşlar; admin veya moderatördürler. Bu arkadaşlardan birine mesaj attığınızda size yardımcı olacaklardır.

İyi çalışmalar,

Barış

judge' Alıntı:

Merhaba Arkadaşım.
Elimde Sticker olsa idi kısa sürede adresinize yollardım.
Lakin yok.

Mehmet Ali Yücesan arkadaşımız ise bildiğim kadarı ile evlilik hazırlıkları ile uğraştığı için foruma pek uğrayamıyor gibi.
:smiley:

Stickerler için elinde bulunuyor ise ceranus rumuzlu Yönetici arkadaşımız Zerrin YİĞİTER'e başvurabilirsiniz.
E - posta : ceranus@hotmail.com

İyi Günler diliyorum.

Ynt: Off Road Kulübüne Katılmak

TezzMertek' Alıntı:
Merhaba Arkadaşım.
Elimde Sticker olsa idi kısa sürede adresinize yollardım.
Lakin yok.

Mehmet Ali Yücesan arkadaşımız ise bildiğim kadarı ile evlilik hazırlıkları ile uğraştığı için foruma pek uğrayamıyor gibi.
:smiley:

Stickerler için elinde bulunuyor ise ceranus rumuzlu Yönetici arkadaşımız Zerrin YİĞİTER'e başvurabilirsiniz.
E - posta : ceranus@hotmail.com

İyi Günler diliyorum.

Murat bey ilginize teşekkür ederim, Zerrin Yiğiter beye mesaj gönderiyorum. Size de iyi günler.

Assasin' Alıntı:
Fakülte Offroad Grubu, bu işte son nokta.. :smiley: :p

Nasıl son nokta. ??
Şimdi başlar tartışma Deniz.
;D

" Bizim araçlarımız çamurda batsa bile kurtarmak çok kolay. Çünkü dikey olarak yerden yükseliyor (helikopter gibi) çamurdan kurtulduktan sonra inip tekrar parkura giriyor."

Diyebilirsek o zaman son nokta olur.
;D ;D

TezzMertek' Alıntı:
Nasıl son nokta. ??
Şimdi başlar tartışma Deniz.
;D

" Bizim araçlarımız çamurda batsa bile kurtarmak çok kolay. Çünkü dikey olarak yerden yükseliyor (helikopter gibi) çamurdan kurtulduktan sonra inip tekrar parkura giriyor."

Diyebilirsek o zaman son nokta olur.
;D ;D
Ahahahah :D

Murat abi,ciddiye alan bile olmamış zaten..:D "Biz yeni kurulmuş bir grubuz.İsoff'u örnek alıyoruz,umarım günün birinde İsoff gibi bir grup olabiliriz.. :smiley: "diyelim,ciddi yazmadığımız anlaşılsın. :D

Merhaba arkadaşlar ben istanbul pendikte yaşıyorum.Off road'a başlamak ve ilerletmek istiyorum fakat nerden,nasıl başlamam gerektiğine dair hiç bir bilgim yok!Sizden değerli bilgilerinizi paylaşmanızı istiyorum.Ne yapmam gerekiyor eğitim nasıl alırım passat bir aracım var 2010 gerekirse onu satıp bir araziye uygun aracda alabilirim.Fakat bu işe ilk adım nasıl atılır bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.Şimdiden ilginiz ve bilgileriniz için çok teşekkür ederim,saygılarımla...

cenkvardı' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar ben istanbul pendikte yaşıyorum.Off road'a başlamak ve ilerletmek istiyorum fakat nerden,nasıl başlamam gerektiğine dair hiç bir bilgim yok!Sizden değerli bilgilerinizi paylaşmanızı istiyorum.Ne yapmam gerekiyor eğitim nasıl alırım passat bir aracım var 2010 gerekirse onu satıp bir araziye uygun aracda alabilirim.Fakat bu işe ilk adım nasıl atılır bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.Şimdiden ilginiz ve bilgileriniz için çok teşekkür ederim,saygılarımla...
İlk adımı atmışsınız zaten bu forumda mesaj yazarak.Etkinlikleri takip edin,araçları inceleyin,bu işin içinde olan insanlarla konuşun.Gerisi kendi kendine gelir zaten.. :smiley:

cenkvardı' Alıntı:

Cenk bey 2. yapacağınız ise passatınızı satıp arazi aracı almak :D ve buradan etkinlikleri takip ederek etkinliklere katılmak sonrasında herşey çorap sokuğü gibi gelir ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri