Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdaragdas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 351
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 186,776
Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

serdaragdas' Alıntı:
aynı zamanda bir çok menü ve oyun sırasında takip edeceğiniz kullandığınız araca göre verilen ayrıntılar tamamen türkçe açıklamalı.örneğin aracın tırmanıştaki veya bir kaya üzerinden geçişteki yaşanan şase esnemesi gerek grafikleşerek gerekse aracın şeffaf bir görünüm alması sadece şasedeki esneyen ve zorlanan bölümlerin takibini yapabiliyorsunuz.ve kumlu zemin için aracınızın lastik basıncını ayarlanması klavyedeki tuşlarla yapabiliyorsunuz. aklınıza ne gelirse hepsi bu oyunda var. sadece kullanarak ve klavye üzerindeki tuşlara basarak görebilirsiniz.

peki son birşey sorucam bu sitesindeki
konteynerları veya objeleri nereye download ediyoruz nerye atarsam atıyim bulamıyorum oyun içerisinde?

Etiketler

turbocolic' Alıntı:
uyguluma yapılandırılması doğru olmadığından, bu uygulama başlıyamadı, uygulamayaı yeniden yüklemek sorunu giderebilir dedi ama yeniden yükledim değişme olmadı neden olabilir

aynı sorun bende de mevcut yeniden yükledim sorun düzelmedi.
benzer problemle karşılaşıp, problemi çözen arkadaş var mı acaba ?

ya arkadasslar ben bu screamer 4*4 oyununu oynamak ıstıorum ama lıklerı ındıremıomm bana yardımcı olurmusnux

Arkadaşlar motormax offroad orjinal dvd disini aldım şuan oynuyorum mükemmel bir oyun...mutlaka bu oyunu oynamalısınız.

Motorm4x oyununun tek link 1.16 GB.
Oyun Almanca

ben indirdim çalışıyo ama çok kasıyo makineyi.
Sistem özellikleri yüksek bilgisayar olması lazım...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Oyunu denedim gerçekten güzel... Ama Almanca...
Türkçe yama bulamadım. ingilizce yama bile bulamadım ;D
Eğer ingilizce olarak aynayan varsa C:\Program Files\City Interactive\MOTORM4X Offroad Extreme\media\texts klasörünü buraya yükleyebilir mi ?

motorm4x oyununu yukledım ama oyuna gıremıom serial number istioo yardım lutfen

Ben UAZ Racing 4x4'dü türkçe yapmaya çalışıyorum. İngilizcem pek olmadığı için sadece bir kısmını türkçe yaptım eğer ingilizce bilen biri yardım ederse oyunu komple türkçe yapalım daha kolay olur.

Selamun aleykum herkese..

Kardeşlerim Bi sorunum var.MOTORM4X i kurdum normal bir şekilde oyunu acıyorum tam ekran cıkmıyor kucuk ekran cıkıyor resmı ek olarak koydum bakarsanız sevınırım kucuk olarak acılıyor ıntrolar cıkıyor daha sonra MOTORM4X sorunla karşılastı kapatılması gerekıyor dıyoo..Bır turlu beceremedım yardım edersenız cok sevınırım....

adsız.jpg

Dostum tam ekran sorununu oyunun grafik ayarları bölümü var orayı açınca ilk sırada işaretli bi yer var onun önündeki işareti kaldır.
Sonra oyundan çık ve tekrar oyuna gir tam ekran olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,775
Kaydolan Son Üyemiz
rouge7336

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.