Offroad Özlemi, Paintball ve Keşif (Yuvacık - 14.03.2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan conker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,264

conker

Kamp II
Yer
sivas-çınarlı
Merhaba arkadaşlar belki izoff'dan birilerine denk geliriz ve muhabbet ortamı olur diye bu hafta sonu Kartal LütfiKırdar Hastanesinden arkadaşlarla yuvacık'a geçti Menekşe yayalası güzergahı üzerinde bir konaklama mekanına yerleştik şansa buradan takip ettiğim bazı arkadaşları yaylaya doğru intikal halinde gördüm tanışabilmeyi çok isterdim kısmet olmadı hızlı geçtiler umarım eğlenmişlerdir ama bir iki kare alabilmeyi çok isterdim bizde kendi eğlencemize daldık yürüyüş sırasında bir unımog gördüm belk, hurdaydı ama o hurdanın asaleti yeter.

Etiketler
Ynt: Yuvacık offroad özlemi paıntball ve keşif 14.03.2010

çektiğim fotoğrafları yüklemeye çalışıyorum ama kusura bakmayın çok başarılı olamadım olabildiğince hızlı yüklemeye çalışıyorum

Ynt: Offroad Özlemi, Paintball ve Keşif (Yuvacık - 14.03.2010)

gezimizde ilk gün yerleşmeye ve etrafı tanımaya çalışıyoruz

Resim 053.jpg

Resim 053.jpg

Ynt: Offroad Özlemi, Paintball ve Keşif (Yuvacık - 14.03.2010)

conker' Alıntı:
bu unımog bir demirci ustasının eseri öndeki kar kürüyücü borudan kesilmek suretiyle yapılmış işçiligi siz taktir edin
şimdilik manuel çalışıyor ama hidrolik yapmak için çalışmalar sürüyormuş neticeyi bekliyoruz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,178
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler