<div class="bbWrapper">öncelikle merhabalar,<br />
ufacık bir arada bile kendini dağa taşa atmaya çalışan,dere tepe dolanmayı seven av düşkünü bir insanım ama bunun yanında öğrenci ve de esnafım 25 yaşındayım. :d full offroad bir aracın bana abes kaçma durumu ile sözde offroad lüks araçların abes kaçma durumu hemen hemen aynı şu anda. <br />
<b>vw amarok</b> un çıkmasını iki yıl bekledim ama çıktıktan sonra pickuptan arazi aracı olmaz yönündeki diretmelerin de etkisiyle vazgeçtim. <b>range rover evoque</b> lar her ne kadar çok hoşuma gitse de o aracı araziye çıkarma gibi bir düşünceye kapılamıyorum ama şehiriçi ve şehirlerarası yolculuklarımda çok daha işimi görecek bir alet olduğu için de cazip geliyor. son olaraktan bir <b>rubicon</b> wrangler düşünüyorum sahibindende olan ama merak ettiğim offroad un yanında şehirler arası yol tutuşu nasıldır sonuçta sürekli dağ dere tepe de gezmiyorum büyük bir çoğunlukla şehiriçindeyim.<br />
alet de bu<br />
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-jeep-wrangler-rubicon-2-8-crd-2009-full-90981132/detay/</div>